Om de afaceri rus: Recompensă de 1 milion de dolari pentru capul lui Putin!

Îl poate opri cineva pe Vladimir Putin (69)? Și dacă da, cum? Atingerea lui din exterior este dificilă sau chiar imposibilă. Dar poate că banii pot ajuta la schimbarea de opinie a unuia sau mai multor susținători ai săi… Alexander Konanykhin (55 de ani) vrea să încerce în acest fel. Omul de afaceri rus a pus o recompensă de 1 milion de dolari pe capul despotului rus. Pe pagina sa de Facebook, el a arătat asemănarea lui Putin pe un poster din Vestul Sălbatic, cu mențiunea „Wanted Dead or Alive” (Căutat viu sau mort) și a scris:

„Promit să plătesc 1 milion de dolari polițistului sau polițiștilor care, în conformitate cu datoria lor constituțională, îl arestează pe Putin ca pe un criminal de război în conformitate cu legislația rusă și internațională. Putin nu este președintele Rusiei din cauza unei operațiuni speciale care a aruncat în aer o clădire de apartamente din Rusia*, încălcând constituția prin abolirea alegerilor libere și eliminarea adversarilor săi. În calitate de rus și cetățean rus, cred că este datoria mea morală să sprijin denazificarea Rusiei. Voi continua să ajut Ucraina în eforturile sale eroice de a respinge atacurile lui Putin.”

Facebook a șters o postare

La scurt timp după ce postarea a fost partajată, aceasta a fost eliminată de pe Facebook, scrie Alexander Konanykhin într-o nouă declarație. Bărbatul bănuiește că a fost din cauza afișului „Dead or Alive” și subliniază că el scria despre o arestare.

Teama de represalii este prea mare?

Un milion de dolari – ar putea această sumă să determine unul sau mai mulți ofițeri de poliție să-l aresteze pe Putin și astfel să oprească războiul cu Ucraina? Este greu de spus, deoarece guvernarea lui Putin se bazează, printre altele, pe o atmosferă de teamă de represiune.

 

*În 1999, a avut loc o explozie cu bombă într-un centru comercial din Moscova și o serie de atacuri cu bombă asupra unor clădiri de apartamente din Moscova care nu au fost niciodată explicate. În schimb, teroriștii ceceni au fost învinuiți pentru acestea. Ca urmare, la 1 octombrie 1999, la ordinul lui Putin, armata rusă a intrat în Cecenia – oficial pentru a lupta împotriva a 2.000 de teroriști.

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Germania: A condus pe autostradă dormind în Tesla sa – și cu poliția în față

Pe autostrada A70, în apropiere de Bamberg, un bărbat a adormit la volanul mașinii sale electronice. Acesta conducea cu...

Sondaj YouGov: majoritatea populației germane este împotriva ridicării imediate a restricțiilor rămase asupra covidelor

O majoritate a populației germane se opune abolirii imediate a tuturor restricțiilor privind covidul încă în vigoare în țară....

Mai mult de un milion de lucrători din Germania au vârsta de 67 de ani sau mai mult

În Germania, politicienii fac apel la persoanele în vârstă să rămână mai mult timp la locul de muncă. Dar...

Va fi instituită o nouă sărbătoare publică în Saxonia Inferioară?

Guvernul landului Saxonia Inferioară dorește să inițieze o dezbatere privind introducerea unei noi sărbători legale. O purtătoare de cuvânt...