Germania: Peste 130 de vehicule verificate pe A1

Pe autostrada A1, polițiștii și vameșii au efectuat ieri controale, în special în ceea ce privește traficul de persoane, contrabanda și traficul de droguri. De asemenea, aceștia au căutat posibili autori de furturi.

Droguri, alcool, defecțiuni tehnice

Aproximativ 130 de vehicule au fost verificate pe A1 în cadrul unei ample operațiuni de combatere a criminalității. În timpul controlului de miercuri din parcarea de pe autostradă de lângă Sittensen (districtul Rotenburg), au fost găsite și confiscate droguri în mai multe vehicule. Zece șoferi nu au fost lăsați să conducă în continuare – printre altele, pentru că erau în stare de ebrietate, nu aveau permis de conducere valabil sau au fost găsite defecțiuni tehnice la vehiculele lor.

Unui bărbat i-a fost confiscată o armă de foc pentru care nu avea permis. În plus, au fost descoperite zece persoane, dintre care unele erau suspectate că se aflau ilegal în Germania. Un alt bărbat a trebuit să plătească 700 de euro pentru datorii restante pentru a evita să ajungă la închisoare. De asemenea, au fost oprite mai multe autocare cu un total de 282 de pasageri, care se deplasau pe autostradă spre Hamburg, a informat poliția din Rotenburg.

Acțiuni de combatere a criminalității

La control au luat parte poliția din Rotenburg (Wümme), secțiile de poliție vecine, Biroul pentru străini din Rotenburg și principalele birouri vamale din Bremen și Hamburg. Scopul operațiunii a fost combaterea traficului de persoane, a traficului de migranți și a contrabandei cu droguri, precum și depistarea posibililor autori de spargeri de locuințe sau de bancomate.

Sursa: www.t-online.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Brandenburg: polițiștii au găsit 1,2 tone de cocaină în lăzi de banane

Un angajat al unei companii din Brandenburg a alertat poliția cu privire la o descoperire neobișnuită. Marți după-amiază, ofițerii...

Berlin: un bărbat a căzut în coșul de fum – pompierii au fost nevoiți să desfacă peretele

Un incident neobișnuit a avut loc în Berlin. Locuitorii au auzit un strigăt de ajutor care venea parcă din...

Saxonia Inferioară: instanța a revocat parțial dreptul părinților la custodia copiilor lor pentru că aceștia au încetat să mai meargă la școală

Pentru că părinții nu și-au trimis copiii la școală, tribunalul districtual din Osnabrück, în landul Saxonia Inferioară, le-a revocat...

Câștig uriaș la loteria Eurojackpot – un bilet în valoare de aproape 74 de milioane de euro a fost cumpărat în Bavaria!

Jackpotul Eurojackpot a fost spart! În urma extragerii de marți, un jackpot uriaș ar putea ajunge la un câștigător...