Germania: Un medic din Leipzig nu mai tratează pacienții nevaccinați

Un medic din Leipzig-Reudnitz a decis ca în cabinetul său de ortopedie să trateze doar pe cei care au fost vaccinați împotriva coronavirusului sau care s-au vindecat. Prin aceasta, a provocat o mare discuție în rândul celor care trebuie să stea afară din acest motiv.

Medicul din Leipzig îi tratează doar pe cei nevaccinați

Pe ușa din față a biroului său este atârnată o pancartă mare pe care scrie „Regula 2G se aplică aici”. În plus, pe ușă este atârnat un card cu următorul mesaj: „Dragi pacienți, din cauza situației pandemice, regula 2G se aplică în cabinetul nostru cu efect imediat. Vă rugăm să prezentați o dovadă actuală de vaccinare completă împotriva coronavirusului sau o dovadă de vindecare. Îi rugăm pe toți ceilalți pacienți să ne telefoneze pentru următoarea programare. În caz de urgență, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră de familie sau centrelor de urgență.”

Pacientul cu dureri a fost trimis acasă

„Fiica mea a fost tratată de acest medic încă de când era mică. Are 16 ani și a fost trimisă acasă în ciuda durerii”. – spune un locuitor din Leipzig (nume de familie cunoscut de redactor). „Fiica a fost complet confuză și s-a simțit foarte agresată. Ne întrebăm dacă medicul are dreptul să facă acest lucru.”

Autoritatea sanitară explică: Medicul nu avea dreptul să trimită pacientul acasă

La solicitarea redacției BILD, autoritatea sanitară a explicat: „Nu, medicul nu poate face acest lucru. Toată lumea are dreptul la tratament, indiferent dacă este vaccinată sau nu.”

Dar doctorul aplică o regulă pe care el însuși a stabilit-o. Când a fost întrebat despre acest lucru, a refuzat să comenteze. Numai că recepționerul său i-a explicat pe scurt: „Aici sunt muncitori care trebuie protejați!”.

sursa: www.bild.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Revolte în Belgia și în Țările de Jos: Un expert avertizează asupra „urii față de Occident” în rândul migranților

Aceștia au dat foc la scutere electronice, au atacat ofițeri de poliție și au spart geamurile mașinilor. Europa discută...

Germania: un număr semnificativ mai mare de șomeri decât în urmă cu un an

Numărul șomerilor din Germania în noiembrie a fost cu peste 100.000 mai mare decât în aceeași lună a anului...

Milionarul Chico a comandat toate taxiurile din Dortmund

Un videoclip cu milionarul Chico circulă pe internet. În filmare, Chico poate fi văzut încercând să comande toate taxiurile...

Spitalele germane pentru copii rămân fără paturi – situația este dezastruoasă

Specialiștii germani din secțiile de terapie intensivă și de urgență trag un semnal de alarmă. Există un deficit de...