Aparatul ortodontic Invisalign în Germania: Costuri, tratament și cele mai importante informații!

Aparatele ortodontice Invisalign sunt o soluție revoluționară de îndreptare a dinților fără a trebui să porți un aparat clasic. Este soluția ideală pentru pacienții care vor să obțină un zâmbet bine aliniat, dar nu doresc să poarte elemente metalice. Mulți pacienți se întreabă însă dacă această soluție își justifică prețul.

Cum funcționează aparatul ortodontic Invisalign?

Invisalign este format din gutiere (aligners) transparente care se potrivesc perfect dinților pacientului și îi aduc în poziția corectă. Aceste gutiere sunt alese adesea de pacienții care nu ar alege un tratament ortodontic clasic. În plus, numărul de vizite la cabinetul ortodontic este mult mai mic pentru că pacientul primește acasă gutierele, iar acestea trebuie schimbate o dată la două săptămâni.

Cât costă aparatul ortodontic Invisalign în Germania?

La DrSmile, popular în Germania, costurile Invisalign sunt de 1.790 – 2.990 €, în funcție de durata tratamentului. Finanțarea cu dobândă 0% este disponibilă pentru o perioadă de până la 24 de luni – începând cu 33 de euro lunar. În plus, este disponibilă și finanțarea de până la 72 de luni cu o dobândă de 9,9%. Veți primi factura prin poștă după aproximativ 7 zile de la comandă. După primirea facturii, aveți 30 de zile pentru alegerea formei de plată.

Cum se desfășoară tratamentul?

În timpul vizitei la unul dintre cabinetele DrSmile (peste 50 în toată Germania) veți fi informați în detaliu și consultați de personalul calificat. Cu ajutorul unui scaner 3D modern, dinții voștri vor măsurați cu precizie și veți discuta planul de tratament. Vizita este gratuită și nu vă obligă la nimic. Vă puteți programa direct pe pagina de internet: www.drsmile.de.

DrSmile va crea pentru voi o simulare digitală “înainte  și după”. O veți primi după aproximativ 2 săptămâni de la vizită, în cadrul programului individual de tratament. Planul conține de asemenea toate informațiile cu privire la durata tratamentului și costurile lui. Tratamentul începe abia atunci când acceptați planul propus.

După ce acceptați planul, pe baza simulării, toate gutierele necesare vor fi produse în curs de câteva săptămâni. Le veți purta timp de 22 de ore pe zi, schimbându-le la fiecare 14 zile. Astfel, dinții se vor alinia treptat în poziția optimă.

În afară de îndrumarea doctorului vostru de la cabinetul DrSmile, veți avea acces și la aplicația care vă va ajută să documentați progresul și să clarificați orice nelămuriri. Vă reamintește de schimbarea gutierei și să trimiteți cu regularitate poze doctorului vostru de la DrSmile. Vizitele la cabinetul de specialitate DrSmile sunt necesare doar în cazul apariției unor probleme.

Costul tratamentului este acoperit de Casa de Sănătate?

Din păcate, casele de sănătate reglementate în Germania nu acoperă costurile tratamentului ortodontic la adulți. Procedura se realizează din motive pur estetice și în majoritatea cazurilor nu există o recomandare medicală. Cu toate acestea, beneficiile medicale care rezultă dintr-o dentiție corectă au fost documentate în numeroase studii.

Ce tipuri de mușcătură dentară pot fi tratate?

DrSmile tratează defecte de mușcătură de la mușcătura dreaptă, mușcătura adâncă și mușcătura încrucișată până la înghesuirea dentară. În cazul unor defecte de dentiție grave, tratamentul DrSmile nu poate fi efectuat. Dacă aveți o coroană, tratamentul simplu nu este o problemă. În cazul lipsei unuia sau mai multor dinți, trebuie stabilit dacă tratamentul este posibil. Dacă aveți o punte dentară sau implanturi, tratamentul nu este posibil, deoarece acestea fac imposibilă deplasarea dinților.

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

Ultima publicare

Germania va crește salariul minim la 12 euro/oră în cursul acestui an!

Milioane de lucrători cu venituri mici din Germania vor câștiga mai mulți bani în acest an. Guvernul federal a...

Virologii germani de top se îndoiesc de sensul introducerii vaccinării obligatorii din cauza Omicron

Vaccinurile protejează împotriva bolilor grave. De aceea, mulți politicieni germani, în primul rând cancelarul, doresc vaccinarea obligatorie. Unii -...

Pediatrii din Germania susțin ridicarea carantinei pentru copiii care frecventează școlile și centrele de îngrijire de zi

Potrivit medicilor germani, varianta Omikron a coronavirusului nu este, în general, periculoasă pentru copii. Aceștia susțin că măștile, ventilația...

Urmează un scurt atac de iarnă în Germania!

Temperaturile scad în Germania, iar joi sunt așteptate ninsori și ninsori cu precipitații în mai multe zone ale țării.La...