Restricțiile Covidien privind vizitatorii în Germania vor fi prelungite până la sfârșitul lunii mai

Restricțiile actuale ale covidienilor privind întoarcerea turiștilor în Germania vor rămâne în vigoare pentru moment. Ministerul Federal al Sănătății vrea să prelungească valabilitatea regulamentului în materie, care expiră joia viitoare, până la sfârșitul lunii mai, a declarat la Berlin un purtător de cuvânt al ministerului. El a adăugat că în cadrul guvernului sunt în curs de desfășurare consultări pe această temă.

În cazul în care reglementările rămân în vigoare, toate persoanele cu vârsta de peste 12 ani care intră în Germania vor trebui în continuare – în conformitate cu regula 3G – să aibă dovada că sunt persoane vaccinate sau recuperate sau un rezultat negativ la testul coronavirus. Regulamentul actual prevede, de asemenea, o obligație de carantină pentru persoanele care se întorc dintr-o zonă de risc ridicat (germană: Hochrisikogebiet) sau dintr-o zonă de mutație (germană: Virusvariantengebiet). Cu toate acestea, nicio țară nu este clasificată în prezent de către guvernul federal ca fiind o astfel de zonă pe lista Institutului Robert Koch (RKI).

Sursa: www.br.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Revolte în Belgia și în Țările de Jos: Un expert avertizează asupra „urii față de Occident” în rândul migranților

Aceștia au dat foc la scutere electronice, au atacat ofițeri de poliție și au spart geamurile mașinilor. Europa discută...

Germania: un număr semnificativ mai mare de șomeri decât în urmă cu un an

Numărul șomerilor din Germania în noiembrie a fost cu peste 100.000 mai mare decât în aceeași lună a anului...

Milionarul Chico a comandat toate taxiurile din Dortmund

Un videoclip cu milionarul Chico circulă pe internet. În filmare, Chico poate fi văzut încercând să comande toate taxiurile...

Spitalele germane pentru copii rămân fără paturi – situația este dezastruoasă

Specialiștii germani din secțiile de terapie intensivă și de urgență trag un semnal de alarmă. Există un deficit de...