Clasamentul Instagram 2021: Iată care sunt cele mai populare 10 orașe din Germania!

Ați vizitat vreodată Füssen, Rothenburg ob der Tauber sau Winterberg? Dacă nu, ar trebui să mergeți neapărat în aceste mici orașe germane, mai ales dacă vă place să faceți fotografii. Pentru că, potrivit unei analize a hashtag-urilor de pe Instagram, aceste locuri sunt cele mai populare orașe de pe această rețea de socializare foto în 2021.

Travelcircus, platforma de rezervări de călătorii scurte, a selectat pentru a cincea oară cele mai fotogenice orașe și comunități din insule. În acest scop, a fost comparat numărul de hashtag-uri de pe Instagram din peste o mie de orașe. În scopul analizei, orice municipalitate cu cel puțin 5.000 și cel mult 20.000 de locuitori a fost considerată oraș mic.

Aceste orașe mici ocupă primele locuri în clasament:

1. Füssen (Bavaria)

Priveliști panoramice fantastice asupra Alpilor, un oraș vechi frumos și castelul Neuschwanstein, care atrage toate privirile: Füssen din Bavaria are multe de oferit. Utilizatorii Instagram apreciază acest lucru și se bucură să facă fotografii. Ca și în anii precedenți, acest mic oraș bavarez a ocupat primul loc în clasament. Un total de 266.898 de fotografii de pe Instagram sunt etichetate cu hashtag-ul Füssen. Și chiar dacă ne uităm doar la perioada 2020-2021, aici au fost făcute mai multe fotografii decât în toate celelalte orașe (+ 40.815).

 

.

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

.

.

.

.

.

Ein Beitrag geteilt von Visit Bayern (@visitbayern)

Hashtag-uri pe Instagram: 266.898

Numărul de locuitori: aprox. 15.300

2. Winterberg (Renania de Nord-Westfalia)

Numele spune totul despre acest oraș din Renania de Nord-Westfalia: este un paradis al sporturilor de iarnă. Printre cele 241.106 fotografii cu hashtag-ul Winterberg se numără instantanee cu schiori și snowboarderi, pârtii și teleschiuri. Dar există și multe imagini din natură. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când vremea este mai caldă, mulți turiști vin în acest orășel din regiunea Sauerland pentru a face drumeții și, în același timp, pentru a fotografia natura. Numărul de posturi a crescut de la 202.489 în 2020 la 241.106 în acest an.

Hashtag-uri pe Instagram: 241.106

Numărul de locuitori: aproximativ. 12.800

3. Rothenburg ob der Tauber (Bavaria)

Ca și anul trecut, Rothenburg ob der Tauber se află pe locul 3. Acest orășel din centrul Franconiei impresionează în primul rând prin orașul său vechi istoric. Casele locale cu pereți din lemn și străzile înguste sunt un subiect frecvent al fotografiilor postate pe Instagram. Multe fotografii prezintă și Plönlein, mica piață de lângă fântâna care este simbolul orașului.

 

.

.

.

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

.

.

.

.

.

.

.

Ein von @rothenburgobdertauber geteilter Beitrag

Hashtag-uri pe Instagram: 158.380

Numărul de locuitori: aproximativ 11.100

4. Kühlungsborn (Mecklenburg-Vorpommern)

Cu siguranță mai multe hashtag-uri decât locuitori: Kühlungsborn s-a clasat din nou pe locul 4 pe Instagram. Astfel, acest orășel a fost votat drept cel mai fotogenic de pe coasta baltică a landului Mecklenburg. Apusurile de soare deasupra mării sunt unul dintre subiectele foto preferate. Anul trecut, aproape 20.000 de fotografii au fost etichetate cu numele acestui mic orășel.

 

.

.

.

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

.

.

.

.

.

.

.

Ein Beitrag geteilt von _sandra.cards_ (@land_schaft_und_mehr)

Hashtag-uri pe Instagram: 141,178

Numărul de locuitori: despre. 7.900

5. Heiligenhafen (Schleswig-Holstein)

Heiligenhafen a urcat de pe locul 6 pe locul 5. Acest oraș se află, de asemenea, la Marea Baltică, dar în Schleswig-Holstein. Portul, plajele și marea sunt toate foarte atractive pentru turiști. Anul trecut, numărul de fotografii cu hashtag-ul #heiligenhafen a depășit pragul de 100.000. Anul acesta au fost adăugate încă 23 000 de fotografii.

 

.

.

.

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

.

.

.

.

.

.

.

Ein Beitrag geteilt von Strand Resort Heiligenhafen (@strand_resort_heiligenhafen)

Hashtag-uri pe Instagram: 133.422

Numărul de locuitori: despre. 9.200

6. Cochem (Renania-Palatinat)

Cochem a coborât o poziție în clasament. În acest orășel adormit de pe Moselle, turiștii fotografiază adesea străzile înguste și frumoasele case cu pereți din lemn. Și mai popular este castelul Reichsburg, care domină valea Moselle. Aproape fiecare a doua fotografie de pe Instagram cu hashtag-ul #cochem prezintă acest punct de reper al orașului.

 

.

.

.

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

.

.

.

.

.

.

.

Ein Beitrag geteilt von EARTH (@earthbestshots)

Hashtag-uri pe Instagram: 130.207

Numărul de locuitori: despre. 5.400

7. Meersburg (Baden-Württemberg)

Lacul Constanța, un castel vechi, monumente naturale și muzee – printre alte motive fotografice, Meersburg datorează mai mult de 100.000 de fotografii pe Instagram cu hashtag-ul #meersburg. Anul trecut, cifra a fost de puțin sub 90.000.

 

.

.

.

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

.

.

.

.

.

.

.

Ein Beitrag geteilt von Meersburg am Bodensee (@meersburg_am_bodensee)

Hashtag-uri pe Instagram: 106.733

Numărul de locuitori: despre. 5.800

8. Kronach (Bavaria)

Kronach este deja aproape de a depăși pragul de 100.000 de hashtag-uri pe Instagram. Acest oraș romantic din Franconia Superioară îi încântă pe vizitatori cu centrul său medieval, cu poarta Bamberger Tor și cu fortăreața Rosenberg, una dintre cele mai bine conservate fortificații din Germania.

 

.

.

.

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

.

.

.

.

.

.

.

Ein Beitrag geteilt von Kronach (@stadtkronach)

Hashtag-uri pe Instagram: 98.003

Numărul de locuitori: despre. 16.800

9. Monschau (Renania de Nord-Westfalia)

Casele cu structura de lemn de pe străzile înguste de pe malul râului Rur creează o atmosferă romantică în Monschau. Acest lucru nu a scăpat din atenția utilizatorilor Instagram. Rețeaua de socializare prezintă 97.074 de fotografii cu acest hashtag, ceea ce face ca Monschau să fie al 9-lea cel mai fotogenic orășel situat în Germania.

 

.

.

.

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

.

.

.

.

.

.

.

Ein Beitrag geteilt von WDR Reisen (@wdrreisen)

Hashtag-uri pe Instagram: 97.074

Numărul de locuitori: despre. 12.400

10. Borken (Renania de Nord-Westfalia)

Borken, din regiunea Münsterland din Renania de Nord-Westfalia, a intrat pentru prima dată în topul celor mai frumoase zece orașe de pe Instagram. În acest an au existat 32.386 de postări noi cu hashtag-ul #borken. Acesta este mai multe fotografii noi decât orașul Rothenburg ob der Tauber, aflat pe locul trei. Pe lângă natură, Castelul Gemen din districtul cu același nume este un subiect popular pentru fotografii.

 

.

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

.

.

.

.

.

Ein Beitrag geteilt von Eugen Lorenz (@eu.lorenz2.0)

Hashtag-uri pe Instagram: 90.727

Numărul de locuitori: aproximativ. 42.700

O creștere deosebit de mare a numărului de fotografii poate fi observată pentru orașe precum Großräschen, Neustadt an der Waldnaab și Vohburg. Großräschen din Brandenburg a obținut o creștere de peste 880%: în 2020, acest orășel avea doar 521 de postări pe Instagram – anul acesta sunt deja peste 5.000. Pentru celelalte două orașe, creșterea este de 192 și, respectiv, 170%.

Cele mai fotogenice trei comune insulare din Germania

În fiecare an, sunt selectate și cele mai frumoase municipalități insulare. În 2021, clasamentul este următorul:

1. Fehmarn

Fehmarn și Norderney se luptă în fiecare an pentru primul loc în clasamentul orașelor mici din insule. Anul acesta, Fehmarn a ieșit din nou învingător. Are 299.071 de hashtag-uri. Plajele cu nisip alb și marea sunt, bineînțeles, subiectul preferat al fotografiilor.

2. Norderney

Cu 283.492 de hashtag-uri, Norderney devansează orașul Füssen – dar această cantitate este suficientă doar pentru a ocupa locul al doilea în topul celor mai fotogenice insule. În acest an, utilizatorii au adăugat aproape 40.000 de fotografii noi – cel mai adesea reprezentând Marea Wadden, plaja sau dunele.

3. Borkum

Locul al treilea a revenit din nou lui Borkum. În prezent, există 160.119 postări pe Instagram care poartă hashtag-ul cu numele insulei. Majoritatea fotografiilor prezintă plaja și marea sau vegetația de pe insulă.

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Germania: FDP se opune în continuare plății unei sume forfetare de 300 de euro pentru pensionari din cauza creșterii prețurilor la energie

FDP continuă să se opună plății așa-numitei Energiepauschale, o sumă forfetară de 300 de euro pentru pensionarii din Germania,...

Berlinul este capitala variolei. Numărul de infecții în Germania este în creștere

Un număr tot mai mare de cazuri de variolă a maimuțelor sunt raportate în Germania. Marți, Institutul Robert Koch...

Variola maimuței: Ministrul german al sănătății anunță prima livrare de vaccin

Ministrul german al Sănătății, Karl Lauterbach, se așteaptă ca primele 40.000 de doze de vaccin împotriva variolei maimuțelor să...

Șeful Institutului Robert Koch face presiuni pentru o nouă lege de protecție împotriva infecțiilor

Restricțiile impuse de Covidien în Germania au fost în mare parte ridicate, iar pentru mulți cetățeni germani aceasta este...