Altercație la stația de tren de mare viteză din Hanovra: un tânăr a împușcat mortal un tânăr de 34 de ani

La o stație a trenului de mare viteză, un bărbat de 34 de ani se ceartă cu un adolescent și cu însoțitorul acestuia. Se trag focuri de armă, iar bărbatul moare ulterior din cauza rănilor. Poliția îl caută pe autorul crimei, despre care martorii spun că are în jur de 17 ani, și pe cunoscuta acestuia.

Presupusul autor a tras cel puțin două focuri de armă în direcția bărbatului de 34 de ani

În urma morții subite a unui bărbat în vârstă de 34 de ani din Hanovra, poliția a deschis o anchetă într-un caz de omucidere intenționată. Victima s-a luat la ceartă cu un bărbat și o femeie pe un peron din cartierul Döhren, marți seara târziu. Potrivit poliției din Hanovra, presupusul agresor a tras cel puțin două focuri de armă în direcția bărbatului de 34 de ani.

Miercuri dimineață, poliția nu avea încă niciun indiciu cu privire la motivul crimei. Anchetatorii căutau persoane care ar fi putut fi martore la o posibilă altercație anterioară în trenul de metrou ușor.

Bărbatul căutat are aproximativ 17 ani, 170 cm înălțime și părul lung și creț

Victima a suferit răni care i-au pus viața în pericol. În timp ce se afla încă pe peron, au fost întreprinse eforturi de resuscitare. Bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la spital, dar a decedat la scurt timp ca urmare a rănilor suferite.

Poliția a lansat o acțiune de căutare a bărbatului și a femeii. Potrivit informațiilor furnizate, ambii au fugit pe jos spre centrul orașului. Presupusul agresor are aproximativ 17 ani și o înălțime de 170 cm. Potrivit descrierii, acesta avea părul lung și creț și purta o jachetă de iarnă de culoare deschisă.

Sursa: ntv

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Brandenburg: polițiștii au găsit 1,2 tone de cocaină în lăzi de banane

Un angajat al unei companii din Brandenburg a alertat poliția cu privire la o descoperire neobișnuită. Marți după-amiază, ofițerii...

Berlin: un bărbat a căzut în coșul de fum – pompierii au fost nevoiți să desfacă peretele

Un incident neobișnuit a avut loc în Berlin. Locuitorii au auzit un strigăt de ajutor care venea parcă din...

Germania: Peste 130 de vehicule verificate pe A1

Pe autostrada A1, polițiștii și vameșii au efectuat ieri controale, în special în ceea ce privește traficul de persoane,...

Saxonia Inferioară: instanța a revocat parțial dreptul părinților la custodia copiilor lor pentru că aceștia au încetat să mai meargă la școală

Pentru că părinții nu și-au trimis copiii la școală, tribunalul districtual din Osnabrück, în landul Saxonia Inferioară, le-a revocat...