Explozia unei bombe aeriene din Al Doilea Război Mondial în apropierea Gării Centrale din Munchen!

A avut loc o „deflagrație” pe șantierul Deutsche Bahn, în apropiere de podul Donnersberger din Munchen, potrivit serviciului local de pompieri. Bătaia a putut fi auzită la câțiva kilometri distanță. Patru persoane au fost rănite, dintre care una grav.

S-a dovedit că explodase o bombă aeriană de 250 de kilograme din timpul celui de-al Doilea Război Mondial!

Traficul feroviar la Gara Centrală din Munchen a fost întrerupt temporar, iar poliția a securizat zona din jurul șantierului. Nu există niciun pericol în afara zonei, a scris poliția pe Twitter.

„Suntem în curs de a ne ocupa de oameni”. – Un purtător de cuvânt al brigăzii de pompieri de la fața locului a declarat. Cauza exactă a exploziei nu este clară. Poliția a declarat că nu există până în prezent indicii că ar fi fost comisă o infracțiune.

Ministrul de interne Joachim Herrmann a comentat: „O bombă aeriană de 250 de kilograme din cel de-al Doilea Război Mondial a fost lovită în timpul forajului. Șrapnelul a zburat sute de metri. Întreaga zonă este în curs de cercetare.”

Podul Donnersberger este situat în apropierea gării principale din centrul orașului München, pe linia principală de S-Bahn din München. Șantierul face parte din proiectul „Zweite Stammstrecke”, care prevede construirea unei linii suplimentare de S-Bahn prin centrul orașului München. Numeroase mașini de pompieri și aproximativ 50 de membri ai personalului de urgență au sosit la fața locului, iar un elicopter al poliției federale survolează zona.

sursa: bild.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Germania: FDP se opune în continuare plății unei sume forfetare de 300 de euro pentru pensionari din cauza creșterii prețurilor la energie

FDP continuă să se opună plății așa-numitei Energiepauschale, o sumă forfetară de 300 de euro pentru pensionarii din Germania,...

Berlinul este capitala variolei. Numărul de infecții în Germania este în creștere

Un număr tot mai mare de cazuri de variolă a maimuțelor sunt raportate în Germania. Marți, Institutul Robert Koch...

Variola maimuței: Ministrul german al sănătății anunță prima livrare de vaccin

Ministrul german al Sănătății, Karl Lauterbach, se așteaptă ca primele 40.000 de doze de vaccin împotriva variolei maimuțelor să...

Șeful Institutului Robert Koch face presiuni pentru o nouă lege de protecție împotriva infecțiilor

Restricțiile impuse de Covidien în Germania au fost în mare parte ridicate, iar pentru mulți cetățeni germani aceasta este...