Olanda desființează toate restricțiile covidiene – în ciuda unei incidențe de 2500

Olanda ridică ultimele restricții privind pandemia, a anunțat marți, la Haga, ministrul sănătății, Ernst Kuipers. Începând cu 23 martie, oamenii nu vor mai fi obligați să poarte măști în autobuze și trenuri. Obligația de a testa înainte de evenimentele de masă va fi eliminată.

Într-o țară cu 17,5 milioane de locuitori, carantina va fi, de asemenea, abolită: toate persoanele care vor fi testate pozitiv la coronavirus vor trebui să rămână acasă. Totuși, aceasta nu va mai fi o recomandare.

Creșterea numărului de infecții și incidența ridicată a COVID-19

.
După ce majoritatea restricțiilor au fost ridicate în urmă cu câteva săptămâni, numărul de noi infecții în Olanda a crescut din nou brusc. Numărul pacienților cu COVID-19 din spitale este, de asemenea, în creștere. Cu toate acestea, guvernul consideră că ridicarea restricțiilor este justificată. În prezent, există aproximativ 2 500 de noi infecții la 100 000 de locuitori într-o perioadă de șapte zile. Pentru comparație: incidența pe șapte zile în Germania este în prezent de 1585.

Un comitet de experți care consiliază guvernul a susținut menținerea obligativității purtării măștilor în transportul public. Cu toate acestea, guvernul nu a urmat această recomandare. De acum înainte, măștile vor trebui purtate doar în avioane, deoarece acest lucru a fost convenit la nivel internațional. În plus, persoanele din afara spațiului Schengen care intră în Țările de Jos trebuie să fie vaccinate, testate pentru coronavirus sau să aibă statut de recuperare.

Sursa: web.de, www.ingermania.ro

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Revolte în Belgia și în Țările de Jos: Un expert avertizează asupra „urii față de Occident” în rândul migranților

Aceștia au dat foc la scutere electronice, au atacat ofițeri de poliție și au spart geamurile mașinilor. Europa discută...

Germania: un număr semnificativ mai mare de șomeri decât în urmă cu un an

Numărul șomerilor din Germania în noiembrie a fost cu peste 100.000 mai mare decât în aceeași lună a anului...

Milionarul Chico a comandat toate taxiurile din Dortmund

Un videoclip cu milionarul Chico circulă pe internet. În filmare, Chico poate fi văzut încercând să comande toate taxiurile...

Spitalele germane pentru copii rămân fără paturi – situația este dezastruoasă

Specialiștii germani din secțiile de terapie intensivă și de urgență trag un semnal de alarmă. Există un deficit de...