Söder cere o frână de urgență la nivel federal și vaccinarea obligatorie de la 1 ianuarie

Prim-ministrul bavarez Markus Söder a cerut guvernului federal să acționeze rapid în ceea ce privește criza coronavirusului din Germania. „Avem nevoie de o strategie națională eficientă,” – Söder a declarat vineri, la Rosenheim. Este nevoie de o „frână de urgență federală unificată” și de o conferință mai rapidă a miniștrilor președinți.

De asemenea, este nevoie de o introducere rapidă a vaccinării universale – de preferință încă de la 1 ianuarie. „Avem nevoie de vaccinare obligatorie și avem nevoie de ea cât mai curând posibil. În plus, trebuie să se ia măsuri în privința noii mutații din Africa de Sud – este necesară o interdicție de intrare din Africa de Sud, a spus politicianul.

Söder, împreună cu ministrul Sănătății, Klaus Holetschek (ambii CSU), s-au deplasat vineri în zonele din sud-estul Bavariei, unde incidența bolii este cea mai mare în prezent, pentru a se face o idee despre situația coronavirusului. Înainte de prânz, aceștia s-au întâlnit cu reprezentanții orașului Rosenheim și ai districtelor din jur.

Sursa: www.sueddeutsche.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Revolte în Belgia și în Țările de Jos: Un expert avertizează asupra „urii față de Occident” în rândul migranților

Aceștia au dat foc la scutere electronice, au atacat ofițeri de poliție și au spart geamurile mașinilor. Europa discută...

Germania: un număr semnificativ mai mare de șomeri decât în urmă cu un an

Numărul șomerilor din Germania în noiembrie a fost cu peste 100.000 mai mare decât în aceeași lună a anului...

Milionarul Chico a comandat toate taxiurile din Dortmund

Un videoclip cu milionarul Chico circulă pe internet. În filmare, Chico poate fi văzut încercând să comande toate taxiurile...

Spitalele germane pentru copii rămân fără paturi – situația este dezastruoasă

Specialiștii germani din secțiile de terapie intensivă și de urgență trag un semnal de alarmă. Există un deficit de...