Accident cu autocarul Flixbus pe autostrada A24 din Germania. 8 persoane rănite

Dramă pentru pasagerii unui autocar aparținând companiei Flixbus care se îndrepta spre Hamburg. Joi dimineață, pe autostrada A24, între intersecțiile Wöbellin și Hagenow (Mecklenburg-Vorpommern), șoferul autocarului (59 de ani) a părăsit carosabilul, ceea ce a dus la răsturnarea autocarului într-un șanț. Numărul răniților a crescut acum la opt. În total, în autocar se aflau 24 de pasageri și un șofer suplimentar.

Incidentul a avut loc astăzi (29.12.), în jurul orei 6:45. Șoferul a pierdut controlul vehiculului în apropierea parcării „Schremheide” din motive încă neelucidate.

Poliția a închis autostrada. Paramedicii au tratat șase pasageri răniți la fața locului. Șoferul autocarului a suferit probabil un șoc și a fugit de la locul accidentului. Șoferul suplinitor și un pasager au suferit răni grave. Inițial, serviciile de urgență au raportat un pasager grav rănit și patru pasageri ușor răniți.

În septembrie 2020, un alt Flixbus s-a răsturnat într-un șanț aproape în același loc. În acel moment, poliția a numărat 31 de răniți. Poliția a presupus, provizoriu, că posibila cauză a accidentului a fost așa-numitul somn de „secunde”.

sursa: bild.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Germania: A condus pe autostradă dormind în Tesla sa – și cu poliția în față

Pe autostrada A70, în apropiere de Bamberg, un bărbat a adormit la volanul mașinii sale electronice. Acesta conducea cu...

Sondaj YouGov: majoritatea populației germane este împotriva ridicării imediate a restricțiilor rămase asupra covidelor

O majoritate a populației germane se opune abolirii imediate a tuturor restricțiilor privind covidul încă în vigoare în țară....

Mai mult de un milion de lucrători din Germania au vârsta de 67 de ani sau mai mult

În Germania, politicienii fac apel la persoanele în vârstă să rămână mai mult timp la locul de muncă. Dar...

Va fi instituită o nouă sărbătoare publică în Saxonia Inferioară?

Guvernul landului Saxonia Inferioară dorește să inițieze o dezbatere privind introducerea unei noi sărbători legale. O purtătoare de cuvânt...