Milionarul Chico a comandat toate taxiurile din Dortmund

Un videoclip cu milionarul Chico circulă pe internet. În filmare, Chico poate fi văzut încercând să comande toate taxiurile din oraș. Potrivit sediului central al taximetriei, însă, tentativa a eșuat din cauza faptului că milionarul nu a plătit un avans.

O încercare de a plăti datoriile dintr-o viață anterioară?

A vrut Chico să-și achite datoriile dintr-o viață anterioară printr-o acțiune bizară? Înregistrarea video îl arată pe milionar în timpul unei mese în fața unui fast-food. El poate fi văzut scoțând telefonul mobil și formând numărul de telefon al unei centrale de taxi din Dortmund. Conversația lui ar fi foarte greu de bătut: „Sunt noul milionar din Dortmund”, se prezintă Chico. „Am avut diverse acțiuni cu mulți taximetriști. Și acum am bani fără sfârșit. Este posibil să comandăm toate taxiurile deodată?”, întreabă el.

Kürsat Yildirim, poreclit Chico, a câștigat aproape zece milioane de euro la Loto și se pare că a cheltuit deja două milioane. Un videoclip apărut pe TikTok, inserat de un utilizator numit ‘gtr.fuck999’, arată cât de mult i s-au urcat la cap câștigurile. Nu este clar dacă utilizatorul TikTok a filmat el însuși videoclipul sau l-a primit de la un prieten al lui Chico care a fost prezent în timpul convorbirii telefonice.

În videoclip, Chico anunță: „O să plătesc toți taximetriștii în numerar, toți la un loc, vreau să-i privesc pe toți în față”. Între timp, colegii lui Chico pot fi auziți râzând pe fundal în timp ce calculează în liniște cât va costa. „20 de euro înmulțit cu 1.000” – ghicește una dintre ele.

Passajele nu s-au materializat

Potrivit lui Tahir Akbas, președintele sediului Taxi Dortmund, înțelegerea cu milionarul nu s-a concretizat în cele din urmă. „Domnul Yildirim chiar ne-a sunat și a comandat toate taxiurile. Probabil că încă mai are datorii la unii dintre șoferii noștri dintr-o viață anterioară”. – Akbas suspectează. La sediul central al taxiurilor, lui Chico i s-a propus să trimită toate taxiurile în schimbul unui avans, de îndată ce va exista o autorizație specială din partea autorităților pentru a face acest lucru. „De atunci, nu am mai auzit de el, nu a fost implementată nicio plimbare”, a spus – Akbas spune. Compania sa deține 408 din cele 580 de taxiuri din Dortmund.

Sursa: www.t-online.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Germania: A condus pe autostradă dormind în Tesla sa – și cu poliția în față

Pe autostrada A70, în apropiere de Bamberg, un bărbat a adormit la volanul mașinii sale electronice. Acesta conducea cu...

Sondaj YouGov: majoritatea populației germane este împotriva ridicării imediate a restricțiilor rămase asupra covidelor

O majoritate a populației germane se opune abolirii imediate a tuturor restricțiilor privind covidul încă în vigoare în țară....

Mai mult de un milion de lucrători din Germania au vârsta de 67 de ani sau mai mult

În Germania, politicienii fac apel la persoanele în vârstă să rămână mai mult timp la locul de muncă. Dar...

Va fi instituită o nouă sărbătoare publică în Saxonia Inferioară?

Guvernul landului Saxonia Inferioară dorește să inițieze o dezbatere privind introducerea unei noi sărbători legale. O purtătoare de cuvânt...