Loto online în Germania, adică cum să devii milionar fără să ieși din casă!

Loto este un joc cu numere popular în întreaga lume. Persoanele, care marchează 6 numere corecte și altele suplimentare, au șansa de a deveni milionari, în funcție de reportul cumulat.

În Germania există posibilitatea de a completa biletul online. Pentru aceasta, e de ajuns să vizitați pagina westlotto.de și să vă înregistrați. Această modalitate este convenabilă, deoarece puteți urmări întregul nostru istoric, iar atunci când intrați în cont sunteți informați cu privire la eventualele câștiguri. Singura limitare este că pe westlotto.de se pot înregistra doar persoanele cu domiciliul în Renania de Nord – Westfalia. Persoanele ce locuiesc în alte landuri se pot înregistra pe paginile www.lotto.de sau www.lottohelden.de.

Mai jos puteți citi despre cum să vă înregistrați pe www.westlotto.de și să completați biletul.

Cum să jucați online la loto în Germania?

După cum am menționat anterior, pentru a completa biletul loto online, trebuie să vă înregistrați mai întâi pe www.westlotto.de (pentru locuitorii din NRW). Pentru aceasta, apăsați butonul “Jetzt registrieren”:

În continuare, completați formularul, scrieți adresa de email, parola, datele personale, numărul de telefon mobil și indicați un cont din care va fi plătit costul pentru trimiterea biletului. La final marcați cele două căsuțe și confirmați prin apăsarea butonului “Weiter”:

După trimiterea formularului, veți fi rugați să introduceți codul de confirmare, care va fi trimis la numărul de telefon furnizat în formular:

Cum se completează online biletul german de loto?

Pentru a completa online biletul de loterie german, trebuie să intrați în contul vostru și să alegeți tipul de bilet pe care vreți să îl completați. În acest caz, vă prezentăm cum se completează biletul obișnuit. Pentru aceasta, alegeți din meniu “Normalschein”:

În continuare va fi afișat un bilet virtual. Plasând cursorul peste o căsuță, puteți alege opțiunea “Quicktipp”, adică generatorul de numere – în acest caz nu trebuie să selectați niciun număr, acestea vor fi generate în mod automat. În partea din dreapta sus, puteți alege numărul de combinații generate automat pe care doriți să le jucați. După cum se vede, puteți genera automat 1, 2, 3, 4, 6 sau 12 combinații. Mai jos puteți alege zilele în care doriți să jucați, adică miercuri, sâmbătă sau miercuri și sâmbătă. Apoi alegeți pentru câte săptămâni doriți să jucați sau “Dauertipp”, adică să jucați biletul completat încontinuu.

Derulând pagina în jos, puteți selecta opțiuni suplimentare, precum “Super6” sau “Spiel77”. Acestea costă suplimentar. În plus, puteți alege ca biletul vostru să participe mereu la extragerile cu report, de exemplu dacă reportul este de 5 milioane de euro (“Jackpot-Dauertipp”). După completarea tuturor informațiilor, confirmați prin apăsarea butonului “In den Warenkorb” (germ. adaugă în coș):

Ultimul pas este prezentarea tuturor informațiilor și confirmarea tranzacției:

Succes!

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ultima publicare

Universitatea din Duisburg-Essen: 2020 a avut o mortalitate mai mică decât se aștepta

În anul 2020, au murit mai puțini oameni decât se așteptau. Acest lucru este conform unui studiu recent. Deși...

Guvernul german l-a îndemnat indirect pe fotbalistul Joshua Kimmich să se vaccineze

Guvernul german a făcut un apel indirect la fotbalistul Joshua Kimmich să se vaccineze. Kimmich acționează ca un model...

Statele federale împotriva propunerii lui Spahn de ridicare a stării de epidemie în Germania

Cu doar câteva zile în urmă, se părea că Germania va începe încet-încet să ridice restricțiile. Însuși ministrul Sănătății,...

Furtuna ‘Ignatz’ se deplasează deasupra Germaniei – avertizare de tornadă ‘scurtă’

Furtuna "Ignatz" și-a început cursul deasupra Germaniei joi dimineața devreme. Prima furtună puternică de toamnă din acest an a...