FDP cere ridicarea restricțiilor de intrare în Germania în caz de pandemie

Potrivit fracțiunii FDP din Bundestag, Germania ar trebui să ridice imediat restricțiile privind pandemia care sunt încă în vigoare pentru intrarea în țară. Guvernul format din SPD, Verzi și FDP a prelungit destul de recent reglementările până la sfârșitul lunii mai.

Președintele grupului parlamentar, Christian Dürr, a declarat într-un interviu acordat ziarului Neue Osnabrücker Zeitung că, din fericire, situația din spitale s-a îmbunătățit în continuare și că nu mai există pericolul de a supraîncărca sistemul de sănătate. El consideră că, din moment ce restricțiile privind covăsnicia au fost deja ridicate în toată Germania, „ar trebui să se renunțe și la reglementările stricte privind intrarea”.

În opinia sa, nu are „prea mult sens”, de exemplu, să existe o regulă 3G pentru persoanele care intră în Germania, deoarece acestea pot circula apoi liber în țară fără a fi nevoite să prezinte certificate de covaliție. „În cazul în care, în viitor, o variantă periculoasă a virusului va apărea în afara Germaniei, putem oricând să introducem noi reguli pentru intrarea din anumite țări”, a adăugat politicianul FDP.

Sursa: www.ndr.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Printr-o decizie a Bundestagului, tăierile din beneficiile Hartz IV pentru încălcări vor fi suspendate timp de un an

Sancțiunile pentru beneficiarii de ajutor social vor fi relaxate până la intrarea în vigoare a așa-numitului "venit al cetățenilor"...

Recensământul 2022 în Germania: iată cum să recunoști dacă ai de-a face cu un conațional adevărat

În general, ar trebui să fiți precaut atunci când aveți de-a face cu străinii care vă bat brusc la...

O confruntare politică pe tema biletului de 9 euro. Vot în Bundesrat vineri

Lucrările pregătitoare au fost în mare parte finalizate. Pre-vânzările la unele companii de transport urmează să înceapă săptămâna viitoare;...

Pentru 9 euro prin Germania – acum știi când va fi posibil acest lucru!

Consumatorii din Germania vor putea cumpăra un așa-numit bilet lunar pentru 9 euro de la Deutsche Bahn începând cu...