FDP cere ridicarea restricțiilor de intrare în Germania în caz de pandemie

Potrivit fracțiunii FDP din Bundestag, Germania ar trebui să ridice imediat restricțiile privind pandemia care sunt încă în vigoare pentru intrarea în țară. Guvernul format din SPD, Verzi și FDP a prelungit destul de recent reglementările până la sfârșitul lunii mai.

Președintele grupului parlamentar, Christian Dürr, a declarat într-un interviu acordat ziarului Neue Osnabrücker Zeitung că, din fericire, situația din spitale s-a îmbunătățit în continuare și că nu mai există pericolul de a supraîncărca sistemul de sănătate. El consideră că, din moment ce restricțiile privind covăsnicia au fost deja ridicate în toată Germania, „ar trebui să se renunțe și la reglementările stricte privind intrarea”.

În opinia sa, nu are „prea mult sens”, de exemplu, să existe o regulă 3G pentru persoanele care intră în Germania, deoarece acestea pot circula apoi liber în țară fără a fi nevoite să prezinte certificate de covaliție. „În cazul în care, în viitor, o variantă periculoasă a virusului va apărea în afara Germaniei, putem oricând să introducem noi reguli pentru intrarea din anumite țări”, a adăugat politicianul FDP.

Sursa: www.ndr.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Revolte în Belgia și în Țările de Jos: Un expert avertizează asupra „urii față de Occident” în rândul migranților

Aceștia au dat foc la scutere electronice, au atacat ofițeri de poliție și au spart geamurile mașinilor. Europa discută...

Germania: un număr semnificativ mai mare de șomeri decât în urmă cu un an

Numărul șomerilor din Germania în noiembrie a fost cu peste 100.000 mai mare decât în aceeași lună a anului...

Milionarul Chico a comandat toate taxiurile din Dortmund

Un videoclip cu milionarul Chico circulă pe internet. În filmare, Chico poate fi văzut încercând să comande toate taxiurile...

Spitalele germane pentru copii rămân fără paturi – situația este dezastruoasă

Specialiștii germani din secțiile de terapie intensivă și de urgență trag un semnal de alarmă. Există un deficit de...