Vremea în Germania: după o scurtă repriză de iarnă, se va încălzi din nou

După un atac de scurtă durată al iernii, se va încălzi din nou în cea mai mare parte a Germaniei în săptămâna care începe. Potrivit Serviciului german de meteorologie (Deutscher Wetterdienst, DWD), termometrele vor arăta luni între 5 și 12 grade Celsius în cel mai cald punct al zilei. Doar nord-estul și estul țării vor mai avea parte de vreme mai rece. Potrivit meteorologilor de la DWD, temperaturile maxime diurne în aceste regiuni din Germania vor fi cuprinse între 0 și 4 grade Celsius.

La începutul săptămânii sunt așteptate ninsori în părți din Turingia și Saxonia. În ceea ce privește regiunile germane mai sudice, ninsorile sunt posibile doar în zonele montane. În alte regiuni, se așteaptă ploi. Dinspre vest, se va însenina pe măsură ce ziua avansează. Potrivit prognozelor meteorologilor, precipitațiile vor înceta deja în toată țara în a doua jumătate a zilei de luni.

Relativ cald pentru această perioadă a anului

Marți, în schimb, este mai bine să luați cu dumneavoastră o umbrelă. Meteorologii de la Serviciul Meteorologic German prognozează că va fi înnorat și că sunt așteptate ploi. Vremea ar trebui să fie ușor mai bună în estul și nord-estul Germaniei. În Alpii bavarezi, la altitudini de peste 1.000 de metri, ar putea să mai fie ninsori până miercuri, care ar putea fi uneori intense.

În restul Germaniei se așteaptă ca miercuri să fie mai degrabă uscat. Potrivit meteorologului DWD Sebastian Altnau, cu excepția zonelor din nord-estul țării, temperaturile vor fi ridicate pentru această perioadă a anului. În cel mai cald punct al zilei, termometrele vor indica între 7 și chiar 11 grade Celsius.

Sursa: www.spiegel.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Revolte în Belgia și în Țările de Jos: Un expert avertizează asupra „urii față de Occident” în rândul migranților

Aceștia au dat foc la scutere electronice, au atacat ofițeri de poliție și au spart geamurile mașinilor. Europa discută...

Germania: un număr semnificativ mai mare de șomeri decât în urmă cu un an

Numărul șomerilor din Germania în noiembrie a fost cu peste 100.000 mai mare decât în aceeași lună a anului...

Milionarul Chico a comandat toate taxiurile din Dortmund

Un videoclip cu milionarul Chico circulă pe internet. În filmare, Chico poate fi văzut încercând să comande toate taxiurile...

Spitalele germane pentru copii rămân fără paturi – situația este dezastruoasă

Specialiștii germani din secțiile de terapie intensivă și de urgență trag un semnal de alarmă. Există un deficit de...