Vreme de Revelion ca în aprilie! Temperatura în Germania va crește cu 20 de grade!

În Germania a fost și este încă frig – dar urmează dezghețul. Climatologul Dr. Karsten Brandt de la Donnerwetter.de preconizează că temperaturile vor crește cu până la 20-25 de grade: de la -10°C la +15°C în Germania în 72 de ore.

Joi, 30 decembrie, sinopticienii prognozează că termometrele vor arăta 10°C deasupra Mării Baltice și la Berlin. Vineri, ultima zi din an, temperaturile din capitala germană ar putea ajunge până la 14°C. În München se așteaptă să fie 13°C, în Hamburg 14°C și în Stralsund 10°C. Cu toate acestea, va fi vânt.

Karsten Brandt se așteaptă la vânturi deosebit de puternice marți în vestul și sudul Germaniei și joi pe coasta Mării Nordului și în Saxonia Inferioară.

Vremea de Revelion în Germania ca în aprilie

Meteorologul Dominik Jung, de la Wetter.net, a declarat că temperaturile din noaptea de Revelion vor fi apropiate de cele înregistrate la începutul lunii aprilie: „În nord-estul țării erau minus 17 grade. Acum temperaturile vor crește până la plus 15 grade.”

Ultima dată când Germania s-a confruntat cu o schimbare atât de bruscă a temperaturii a fost în februarie 2021. Mai întâi ger și zăpadă, apoi, brusc, 22 de grade Celsius!

Și cum va fi acum? Meteorologul Brandt preconizează că temperaturile se vor menține între 5°C și 10°C până pe 7 ianuarie.

Sursa: www.bz-berlin.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Germania: FDP se opune în continuare plății unei sume forfetare de 300 de euro pentru pensionari din cauza creșterii prețurilor la energie

FDP continuă să se opună plății așa-numitei Energiepauschale, o sumă forfetară de 300 de euro pentru pensionarii din Germania,...

Berlinul este capitala variolei. Numărul de infecții în Germania este în creștere

Un număr tot mai mare de cazuri de variolă a maimuțelor sunt raportate în Germania. Marți, Institutul Robert Koch...

Variola maimuței: Ministrul german al sănătății anunță prima livrare de vaccin

Ministrul german al Sănătății, Karl Lauterbach, se așteaptă ca primele 40.000 de doze de vaccin împotriva variolei maimuțelor să...

Șeful Institutului Robert Koch face presiuni pentru o nouă lege de protecție împotriva infecțiilor

Restricțiile impuse de Covidien în Germania au fost în mare parte ridicate, iar pentru mulți cetățeni germani aceasta este...