Vaccin neomologat? Poliția oprește o campanie ilegală de vaccinare pe aeroportul din Lübeck

Poliția și autoritățile municipale au pus capăt sâmbătă unei campanii de vaccinare neautorizate pe aeroportul din Lübeck. Poliția din Lübeck a declarat în cursul serii că există suspiciunea că vaccinul nu a fost autorizat și că, prin urmare, acțiunea constituie o infracțiune penală în conformitate cu Legea germană privind medicamentele. Se crede că 50 de persoane ar fi fost deja vaccinate cu vaccinul înainte ca acțiunea să fie oprită de poliție și de serviciul de ordine publică din oraș.

Când poliția a ajuns la fața locului, în jurul orei 15.00, în fața clădirii aeroportului se aflau 80 de persoane, iar altele continuau să sosească. În sala de check-in erau aproximativ 150 de persoane care doreau să se vaccineze. Potrivit informațiilor, vaccinările au fost efectuate într-o cameră de birou pregătită în acest scop.

Poliția a confiscat seringi

Ofițerii au confiscat mostre de vaccin, seringi folosite și liste de vaccinare și au notat datele personale ale celor prezenți. În acest moment nu vor fi furnizate detalii suplimentare, urmând ca acest lucru să fie făcut în cursul săptămânii viitoare.

Aeroportul este deținut de Winfried Stöcker, un antreprenor și doctor în medicină care și-a dezvoltat propriul vaccin împotriva coronavirusului. În aprilie 2020, biroul său a confirmat că a testat-o în cadrul unui autotest.

Sursa: www.t-online.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Revolte în Belgia și în Țările de Jos: Un expert avertizează asupra „urii față de Occident” în rândul migranților

Aceștia au dat foc la scutere electronice, au atacat ofițeri de poliție și au spart geamurile mașinilor. Europa discută...

Germania: un număr semnificativ mai mare de șomeri decât în urmă cu un an

Numărul șomerilor din Germania în noiembrie a fost cu peste 100.000 mai mare decât în aceeași lună a anului...

Milionarul Chico a comandat toate taxiurile din Dortmund

Un videoclip cu milionarul Chico circulă pe internet. În filmare, Chico poate fi văzut încercând să comande toate taxiurile...

Spitalele germane pentru copii rămân fără paturi – situația este dezastruoasă

Specialiștii germani din secțiile de terapie intensivă și de urgență trag un semnal de alarmă. Există un deficit de...