Ucraineancă de 18 ani violată de un irakian și un nigerian într-un centru de refugiați din Düsseldorf

Acest act provoacă furie și stupoare: o tânără a fost violată într-un centru de refugiați din Düsseldorf! Potrivit publicației germane BILD, victima este o ucraineancă în vârstă de 18 ani.

Violatorii sunt un nigerian și un irakian cu pașapoarte ucrainene

Crima a avut loc pe 6 martie: pe barja hotelului „Oscar Wilde”, care acum servește și ca loc de cazare pentru refugiații de război din Ucraina, o ucraineancă de 18 ani ar fi fost victima unei agresiuni sexuale. Fapta a fost săvârșită pe rând de doi bărbați din Irak și Nigeria (în vârstă de 37 și 26 de ani).

Ambii dețin, de asemenea, cetățenia ucraineană. Poliția a deschis o anchetă pentru „suspiciune de viol”. Printre altele, trebuie clarificat modul în care cei doi presupuși făptuitori au intrat în posesia pașapoartelor ucrainene.

În momentul crimei, aproximativ 25 de refugiați locuiau pe o barjă, alături de clienții plătitori ai hotelului. Suspecții sunt în prezent în arest. Parchetul din Düsseldorf a confirmat luni ancheta, la solicitarea redacției BILD.

Indignarea politicienilor

Politicienii sunt șocați și indignați! Andrea Lindholz (51 de ani), vicepreședinte al grupului parlamentar CDU/CSU, a declarat: „Poliția trebuie să ia măsuri concrete pentru a proteja femeile ucrainene prin verificarea locuințelor lor. Cazul de la Düsseldorf ne obligă să acționăm imediat.”

Șeful Sindicatului Poliției Federale, Heiko Teggatz, consideră, de asemenea, că este nevoie urgentă de acțiune: „Politicienii ar trebui să facă acum tot ce le stă în putință pentru a se asigura că nu se vor mai acumula cazuri teribile de viol precum cel de pe barja hotelului din Düsseldorf. Pedeapsa aspră și rapidă urmată de deportare este singurul limbaj pe care îl înțeleg astfel de infractori.”

Din ce în ce mai des, polițiștii din zona de frontieră se întâlnesc cu refugiați care nu vin direct din Ucraina, ci, de exemplu, din Africa.

sursa: www.bild.de, www.ingermania.ro

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Germania: FDP se opune în continuare plății unei sume forfetare de 300 de euro pentru pensionari din cauza creșterii prețurilor la energie

FDP continuă să se opună plății așa-numitei Energiepauschale, o sumă forfetară de 300 de euro pentru pensionarii din Germania,...

Berlinul este capitala variolei. Numărul de infecții în Germania este în creștere

Un număr tot mai mare de cazuri de variolă a maimuțelor sunt raportate în Germania. Marți, Institutul Robert Koch...

Variola maimuței: Ministrul german al sănătății anunță prima livrare de vaccin

Ministrul german al Sănătății, Karl Lauterbach, se așteaptă ca primele 40.000 de doze de vaccin împotriva variolei maimuțelor să...

Șeful Institutului Robert Koch face presiuni pentru o nouă lege de protecție împotriva infecțiilor

Restricțiile impuse de Covidien în Germania au fost în mare parte ridicate, iar pentru mulți cetățeni germani aceasta este...