9 site-uri matrimoniale germane, pe care încă nu le știi… dar merită!

Viața în străinătate nu este întotdeauna doar lapte și miere. Este adevărat că salariile în Germania sunt, de obicei, mai mari decât în ​​România și că marea majoritate a oamenilor care trăiesc aici se pot lăuda cu un nivel de viață mai ridicat, dar există și dezavantaje. Cei plecați în străinătate împreună cu familia găsesc adesea sprijin în ea și în momentele grele pot conta pe cuvinte de încurajare sau ajutor.

Singurătatea în Germania

Oamenii care sunt singuri într-o țară străină sunt într-o situație mai dificilă, mai ales dacă nu au reușit încă să cunoască pe cineva. Singurătatea în Germania poate fi uneori copleșitoare. Mai ales că în Germania, oamenii nu sunt printre cei mai deschiși. Uneori, bariera este cunoașterea slabă a limbii germane sau timiditatea, alteori munca obositoare cu normă întreagă, care nu oferă prea mult timp liber.

Site-urile matrimoniale germane – ceva potrivit pentru fiecare

Din fericire în zilele noastre, în era internetului, e mult mai ușor să-ți faci prieteni noi. În plus față de cunoscutul Facebook, pe internet se găsesc multe site-uri matrimoniale unde poți cunoaște oameni noi. Când vine vorba de site-urile matrimoniale germane, în afară de cele cunoscute din reclamele TV, ca FriendScout24 (foarte scump), există și unele mai puțin populare, dar care merită luate în considerare. Mai jos vom încerca să îți prezentăm aceste site-uri.

Parship – un test unic de personalitate!

Parship.de face parte din grupul ProSiebenSat1 Media SE din 2016. Pe Parship se înregistrează anual peste 1,8 milioane de noi utilizatori. Parship este cunoscut în primul rând pentru testul său de personalitate prin care membrii primesc sugestii dovedite științific. Aproximativ 80 de întrebări se apleacă asupra diferitelor aspecte ale personalității unei persoane, astfel încât multe detalii pot fi luate în considerare în alegerea partenerului potrivit. Ceea ce ar trebui întrebat și verificat în practică, e înlocuit aici de un algoritm – rata de succes vorbește de la sine.

Parship pune la dispoziție conturi demo gratuite și conturi premium plătite:

6 luni pentru 449,40 € (74,90 € lunar)

12 luni pentru 790,80 € (65,90 € lunar)

24 de luni pentru 1.101,60 € (45,90 € lunar)

eDarling – profilurile noi sunt verificare manual

eDarling DE este unul dintre cele mai populare site-uri matrimoniale din Germania. Profilurile noi sunt acceptate manual, ceea ce face ca riscul profilurilor false să fie practic zero. Această platformă se laudă cu faptul că realizează un test de personalitate care este se bazează pe cercetări științifice și astfel face mai ușoară găsirea partenerului/partenerei care ni ne potrivește cel mai bine. Alegând un abonament anual, vom plăti 37,90 euro pe lună. Portalul poate fi testat gratuit. Doar în Germania, site-ul are aproximativ 650.000 de utilizatori activi (pe săptămână).

SingleTreffen – peste 500 de persoane libere, pe piață din 1998!

Singletreffen.de prezintă profilurile utilizatorilor similar cu popularul serviciu Instagram. Funcția “Speed-Dating” este o mare atracție a acestui site matrimonial german, deoarece îți permite să cunoști o persoană nouă relativ rapid.

Pe Singletreffen.de femeile pot folosite serviciul absolut gratuit. De aceea, proporția dintre bărbați și femei rămâne echilibrată. Dacă utilizatorii de sex masculin aleg contul premium, se vor putea bucura de aceleași beneficii pe Singletreffen.de ca și femeile.

Iată care sunt prețurile, în funcție de perioada de valabilitate a pachetului:

1 lună 39,90 € / lunar
3 luni 29,90 € / lunar
6 luni 24,90 € / lunar

DatingCafe.de – unul dintre cele mai vechi site-uri germane de matrimoniale

DatingCafe este unul dintre cele mai vechi site-uri de întâlniri germane, funcționează din 1999! Acest site este și unul dintre cele mai de încredere din Germania. Caracteristicile lui sunt înregistrarea gratuită, testele pentru a cunoaște alți utilizatori și felicitările virtuale care pot fi trimise și gratuit. Dezavantajul DatingCafe este  că pentru a putea trimite mesaje, trebuie să trebuie cumpărat un abonament plătit. Acesta costă 18,90 euro cu oferta de 6 luni. DatingCafe are aproximativ 1.500.000 de utilizatori.

În prezent poți testa site-ul gratuit timp de o lună, înregistrându-te cu următorul link: Dating Cafe Jetzt 1 Monat kostenlos testen!

LovePoint.de – pentru diverse grupuri țintă

LovePoint.de este un site de întâlniri care vizează două grupuri țintă diferite. Te poți înregistra în căutarea aventurilor de dragoste sau a unui partener. În funcție de tipul de cont pe care îl alegi, veți primi propuneri pentru contacte noi. Poți alege desigur alege ambele variante, dar abonamentul este atunci mai scump. De asemenea pe acest site de matrimoniale, femeile nu trebuie să plătească nimic. Pe de altă parte, bărbații trebuie aleagă un abonament plătit la înregistrare. LovePoint.de garantează că dacă în timpul abonamentului nu e făcută nicio cerere de contact, primești banii înapoi. În plus, abonamentul nu se prelungește automat, deci nu trebuie să îți faci griji că dacă uiți să îl anulezi vei plăti automat pentru următoarea perioadă. Aproximativ 500.000 de utilizatori sunt înregistrați pe LovePoint.de.

Bildkontakte.de – site-ul german de matrimoniale cu posibilitatea de contactare gratuită!

Primul site de matrimoniale german despre care vrem să îți atragem atenția este Bildkontakte.de. Pentru a fi membru pe acest site german de întâlniri, trebuie să ai o poză de profil. Doar atunci poți contacta alți utilizatori. Acest site se află în top datorită transparenței și numărului de funcții, precum și faptului că scrierea mesajelor către alți utilizatori este gratuită. Pe multe alte site-uri matrimoniale germane trebuie să plătești pentru asta, din păcate. Doar pentru funcții suplimentare, cum ar fi „Vizitatori recenți” sau „Afișați poze din galeria utilizatorului”, trebuie să cumperi un cont premium. Cu toate acestea, Bildkontakte e câștigător și în această privință: abonamentele premium costă, de exemplu, 14,90 EUR pe lună, pentru o perioadă de 6 luni de acces. În plus, după înregistrare, utilizatorii primesc o ofertă pentru cumpărarea abonamentului premium la un preț de 4,90 euro pe lună, dar oferta are o limită de timp (merită să profiți de ea dacă vrei un abonament premium). Bildkontakte are în prezent aproximativ 3.000.000 de utilizatori activi.

Lovescout24 – cel mai mare site matrimonial din Germania

Lovescout24.de este unul din cele mai mari site-uri matrimoniale germane și datorită aplicației mobile este mult mai ușor să flirtezi și să te distrezi în timp ce călătorești. Pagina are peste 24 de milioane de utilizatori înregistrați. Peste 10.000 de noi membri se înscriu în fiecare zi, așa că șansele tale de a întâlni persoana potrivită cresc continuu. Acest site oferă o funcție similară cu Tinder, adică Boost-Funktion. Opțiunea îți permite ca profilul tău să fie unul dintre cele mai populare din regiunea ta pentru un anumit timp, 30 de minute de exemplu. Folosind Boost, vei obține chiar și de 10 ori mai multe vizualizări, ceea ce sporește șansele de a-ți găsi perechea. Pagina e destinată persoanelor peste 18 ani.

Înregistrarea se face cu ajutorul adresei de e-mail, apoi trebuie să introduci numele de utilizator, zona în care locuiești și data nașterii. După aceea poți folosi pagina Lovescout24.de. În versiunea gratuită, sunt afișate reclame și poți scrie doar anumitor utilizatori. Dacă vrei să eviți reclamele și să poți vorbi cu toți utilizatorii trebuie să treci la versiunea premium. Prețul e de 19,90 € lunar dacă alegi opțiunea premium pentru 6 luni.

C-Date – un site matrimonial german pentru adulți

C-Date.de – este un site matrimonial german care se adresează persoanelor ce caută în primul rând parteneri de sex. Înregistrarea gratuită îți permite să-ți prezinți dorințele și ideile cu doar câteva clicuri. Cu cât depui mai mult efort pentru a completa formularul, cu atât este mai probabil că îți vor fi sugerate persoane potrivite dorințelor tale.

Site-ul nu se numără însă printre cele mai ieftine. Abonamentul de 3 luni costă 39,90 €  lunar. Adică 1,33 € pe zi. Aceasta este cea mai scumpă variantă de abonament.

Dacă alegi abonamentul de 6 miesięcy, atunci vei plăti lunar 29,90 €. Adică 1 € pe zi. Aceasta este cea mai des aleasă variantă de abonare.

În cazul abonamentului cu durate de 1 an, prețul este de 19,90 € lunar, adică 0,66 € zilnic.

FirstAffair – ceva pentru căutătorii de aventuri

Site-ul FirstAffair.com nu se încadrează în trendurile actuale, dar primește o bilă albă pentru procesul de verificare, care limitează în mare măsură crearea conturilor false.

Datorită înregistrării gratuite, bărbații și cuplurile pot folosi toate funcțiile după înregistrare. Cu excepția funcției de contactare. Femeile pot deveni membre premium după finalizarea procesului de verificare a profilului – ca urmare contul este gratuit.

În afara unor funcții minore, membrii premium pot comunica nelimitat cu alți membri First Affair. Aceasta înseamnă că mesajele pot fi citite și se poate răspunde la ele nelimitat. Și chatul și videochatul pot fi folosite. Sunt posibile și conferințe telefonice. În acest caz, anonimatul este garantat. Pentru aceasta, membrii primesc un număr de telefon unic.

După cum am menționat, femeile devin membri premium absolut gratuit. Bărbații pot alege una din următoarele opțiuni:

12 luni (durata): 8,33 euro/lunar
6 luni (durata): 13,33 euro/lunar
3 luni (durata): 16,66 euro/lunar
1 luni (durata): 39,99 euro/lunar

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Printr-o decizie a Bundestagului, tăierile din beneficiile Hartz IV pentru încălcări vor fi suspendate timp de un an

Sancțiunile pentru beneficiarii de ajutor social vor fi relaxate până la intrarea în vigoare a așa-numitului "venit al cetățenilor"...

Recensământul 2022 în Germania: iată cum să recunoști dacă ai de-a face cu un conațional adevărat

În general, ar trebui să fiți precaut atunci când aveți de-a face cu străinii care vă bat brusc la...

O confruntare politică pe tema biletului de 9 euro. Vot în Bundesrat vineri

Lucrările pregătitoare au fost în mare parte finalizate. Pre-vânzările la unele companii de transport urmează să înceapă săptămâna viitoare;...

Pentru 9 euro prin Germania – acum știi când va fi posibil acest lucru!

Consumatorii din Germania vor putea cumpăra un așa-numit bilet lunar pentru 9 euro de la Deutsche Bahn începând cu...