Renania-Palatinat: un bărbat a mers cu o mașină de lux pentru un test drive și nu s-a mai întors. SUV-ul furat valorează aproximativ 100.000 de euro!

Un bărbat a profitat de ocazie pentru a face un test drive într-o mașină de lux, dar nu s-a mai întors în showroom. Incidentul a avut loc în Simmern, un oraș din landul german Renania-Palatinat, în districtul Rhein-Hunsrück.

Potrivit poliției, un bărbat necunoscut și-a exprimat vineri interesul de a cumpăra un SUV în valoare de aproximativ 100.000 de euro. Dorind să facă în prealabil un test drive, acesta a prezentat la reprezentanța auto un permis de ședere german fals.

Înainte de a merge la test drive, bărbatul a folosit date personale false

Cu toate acestea, autorul necunoscut nu s-a mai întors de la drive-ul de testare cu mașina de lux. Potrivit poliției locale, după ce a verificat datele personale pe care le furnizase anterior, s-a dovedit că acestea nu existau.

În plus, ofițerii au stabilit că este probabil ca același bărbat, în aceeași zi și exact în același mod, să-și însușească un cabriolet sport în valoare de aproximativ 30.000 de euro în Renania de Nord-Westfalia.

Sursa: SWR

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Brandenburg: polițiștii au găsit 1,2 tone de cocaină în lăzi de banane

Un angajat al unei companii din Brandenburg a alertat poliția cu privire la o descoperire neobișnuită. Marți după-amiază, ofițerii...

Berlin: un bărbat a căzut în coșul de fum – pompierii au fost nevoiți să desfacă peretele

Un incident neobișnuit a avut loc în Berlin. Locuitorii au auzit un strigăt de ajutor care venea parcă din...

Germania: Peste 130 de vehicule verificate pe A1

Pe autostrada A1, polițiștii și vameșii au efectuat ieri controale, în special în ceea ce privește traficul de persoane,...

Saxonia Inferioară: instanța a revocat parțial dreptul părinților la custodia copiilor lor pentru că aceștia au încetat să mai meargă la școală

Pentru că părinții nu și-au trimis copiii la școală, tribunalul districtual din Osnabrück, în landul Saxonia Inferioară, le-a revocat...