Recensământul 2022 în Germania: iată cum să recunoști dacă ai de-a face cu un conațional adevărat

În general, ar trebui să fiți precaut atunci când aveți de-a face cu străinii care vă bat brusc la ușă. Cu toate acestea, unele vizite sunt justificate, cum ar fi cele legate de desfășurarea recensământului din acest an în Germania.

Intervievatorii au o insignă specială

Cu toate acestea, vizitele intervievatorilor efectuate în cadrul recensământului nu sunt niciodată neanunțate. Potrivit Biroului Federal de Statistică din Wiesbaden, persoanele relevante vor fi informate în prealabil, în scris, despre vizita agentului de recensământ.

În notificare se precizează data și perioada specifică, precum și datele de contact ale intervievatorului. În plus, intervievatorii nu iau contact direct prin telefon.

Potrivit Biroului Federal de Statistică, intervievatorii prezintă întotdeauna un act de identitate la ușă. Aceasta este valabilă numai în combinație cu un act de identitate oficial cu fotografie.

Recensământul 2022 va furniza date relevante pentru luarea multor decizii cheie

În general, la recensământul din 2022 nu se vor pune întrebări despre detalii bancare sau venituri.

Toate întrebările sunt publicate într-un formular tip pe site-ul web al recensământului.

Începând cu 15 mai, aproximativ 100.000 de intervievatori au fost implicați în realizarea de interviuri în cadrul Recensământului 2022 în casele din Germania. Prin intermediul interviurilor, se așteaptă să se obțină informații despre, printre altele, câte persoane trăiesc în Germania, unde sunt angajate și câte apartamente există. Sondajul ar trebui să stea la baza unor decizii importante cu privire la viitorul țării.

Sursa: www.bz-berlin.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Brandenburg: polițiștii au găsit 1,2 tone de cocaină în lăzi de banane

Un angajat al unei companii din Brandenburg a alertat poliția cu privire la o descoperire neobișnuită. Marți după-amiază, ofițerii...

Berlin: un bărbat a căzut în coșul de fum – pompierii au fost nevoiți să desfacă peretele

Un incident neobișnuit a avut loc în Berlin. Locuitorii au auzit un strigăt de ajutor care venea parcă din...

Germania: Peste 130 de vehicule verificate pe A1

Pe autostrada A1, polițiștii și vameșii au efectuat ieri controale, în special în ceea ce privește traficul de persoane,...

Saxonia Inferioară: instanța a revocat parțial dreptul părinților la custodia copiilor lor pentru că aceștia au încetat să mai meargă la școală

Pentru că părinții nu și-au trimis copiii la școală, tribunalul districtual din Osnabrück, în landul Saxonia Inferioară, le-a revocat...