Recensământul 2022 în Germania: iată cum să recunoști dacă ai de-a face cu un conațional adevărat

În general, ar trebui să fiți precaut atunci când aveți de-a face cu străinii care vă bat brusc la ușă. Cu toate acestea, unele vizite sunt justificate, cum ar fi cele legate de desfășurarea recensământului din acest an în Germania.

Intervievatorii au o insignă specială

Cu toate acestea, vizitele intervievatorilor efectuate în cadrul recensământului nu sunt niciodată neanunțate. Potrivit Biroului Federal de Statistică din Wiesbaden, persoanele relevante vor fi informate în prealabil, în scris, despre vizita agentului de recensământ.

În notificare se precizează data și perioada specifică, precum și datele de contact ale intervievatorului. În plus, intervievatorii nu iau contact direct prin telefon.

Potrivit Biroului Federal de Statistică, intervievatorii prezintă întotdeauna un act de identitate la ușă. Aceasta este valabilă numai în combinație cu un act de identitate oficial cu fotografie.

Recensământul 2022 va furniza date relevante pentru luarea multor decizii cheie

În general, la recensământul din 2022 nu se vor pune întrebări despre detalii bancare sau venituri.

Toate întrebările sunt publicate într-un formular tip pe site-ul web al recensământului.

Începând cu 15 mai, aproximativ 100.000 de intervievatori au fost implicați în realizarea de interviuri în cadrul Recensământului 2022 în casele din Germania. Prin intermediul interviurilor, se așteaptă să se obțină informații despre, printre altele, câte persoane trăiesc în Germania, unde sunt angajate și câte apartamente există. Sondajul ar trebui să stea la baza unor decizii importante cu privire la viitorul țării.

Sursa: www.bz-berlin.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Germania: Interzicerea generală a căsătoriei copiilor este incompatibilă cu Legea fundamentală

Interzicerea generală a căsătoriei copiilor încalcă Legea fundamentală germană. Aceasta este decizia Curții Constituționale Federale din Karlsruhe. Modificări necesare ale...

Germania: există un acord privind subvențiile pentru încălzire, printre altele, pentru păcură și peleți

Guvernul federal și guvernele diferitelor landuri germane au convenit asupra condițiilor de lansare a unui fond de ajutor pentru...

Schufa scurtează perioada de păstrare a înscrisurilor privind falimentul consumatorilor

De acum înainte, informațiile privind insolvențele consumatorilor pot fi găsite pe Schufa doar timp de șase luni. Compania a...

Discuțiile privind viitorul biletului de 29 de euro sunt în curs de desfășurare la Berlin

La șase săptămâni de la alegerile pentru Camera Deputaților din Berlin (germană: Abgeordnetenhaus), SPD revine, cel puțin parțial, asupra...