Peste 500 de cabinete medicale din Berlin oferă tratament gratuit refugiaților din Ucraina

Peste 500 de cabinete medicale din Berlin au răspuns la o solicitare a Asociației Medicale din Berlin a Fondului de Asigurări de Sănătate din Berlin (Kassenärztliche Vereinigung Berlin) și au oferit asistență medicală și psihologică gratuită persoanelor care au fugit din Ucraina devastată de război.

Lista intervențiilor chirurgicale poate fi găsită pe site-ul web al KV Berlin

Consiliul de administrație al Kassenärztliche Vereinigung Berlin este mulțumit de un astfel de răspuns: „Acesta este un semnal puternic din partea medicilor din Berlin, ceea ce ne bucură foarte mult. Mulțumim tuturor medicilor și psihoterapeuților pentru această mare disponibilitate de a ajuta”.

O listă a cabinetelor care oferă asistență medicală gratuită a fost deja disponibilă pe site-ul web al KV Berlin. Lista include, de asemenea, informații privind competențele lingvistice.

Majoritatea medicilor și psihoterapeuților oferă asistență în propriile cabinete. Cu toate acestea, există, de asemenea, unii medici și psihoterapeuți care au fost de acord să ofere îngrijire și tratament în centrele de refugiați.

Cerințele pot fi adresate la adresa de e-mail dedicată [email protected]

În afara orelor de program și în caz de urgență, refugiații sau, eventual, cei care îi îngrijesc pot contacta medicii de gardă ai KV sau pot suna la sediul KV din Berlin la numărul 116117, care, dacă este necesar, va trimite la ei medici de gardă.

Dacă aveți întrebări cu privire la asistența medicală și psihoterapeutică în regim ambulatoriu pentru refugiații ucraineni care locuiesc în capitala germană, puteți contacta Asociația medicilor de asigurări de sănătate din Berlin, scriind la adresa: [email protected].

Sursa: www.bz-berlin.de, ingermania.ro

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Brandenburg: polițiștii au găsit 1,2 tone de cocaină în lăzi de banane

Un angajat al unei companii din Brandenburg a alertat poliția cu privire la o descoperire neobișnuită. Marți după-amiază, ofițerii...

Berlin: un bărbat a căzut în coșul de fum – pompierii au fost nevoiți să desfacă peretele

Un incident neobișnuit a avut loc în Berlin. Locuitorii au auzit un strigăt de ajutor care venea parcă din...

Germania: Peste 130 de vehicule verificate pe A1

Pe autostrada A1, polițiștii și vameșii au efectuat ieri controale, în special în ceea ce privește traficul de persoane,...

Saxonia Inferioară: instanța a revocat parțial dreptul părinților la custodia copiilor lor pentru că aceștia au încetat să mai meargă la școală

Pentru că părinții nu și-au trimis copiii la școală, tribunalul districtual din Osnabrück, în landul Saxonia Inferioară, le-a revocat...