Personalul spitalului din Munchen, în stare de șoc – pacienții care așteptau în camera de urgență au comandat pizza

Scene incredibile s-au derulat într-un spital din Munchen. Oamenii care așteptau în camera de urgență s-au comportat scandalos. Medicii au fost indignați.

Probleme uriașe pentru spitale

Chiar și înainte de pandemia de coronavirus, spitalele din Bavaria se confruntau cu diverse probleme: personal prea puțin, muncă la limită și, pe deasupra, dificultăți financiare. Serviciile de urgență lucrează, de asemenea, la limită. Acestea se plâng de prea multă muncă și de lipsa de personal.

În plus, există din ce în ce mai multe cazuri de persoane care ajung la camera de urgență sau care apelează la ambulanță fără niciun motiv aparent. Atunci când această situație este combinată cu un comportament nerăbdător și chiar insolent din partea pacienților, este dificil pentru medici și personalul medical să rămână calmi.

Pizza livrată la camera de urgență

Este exact ceea ce s-a întâmplat recent într-un spital din München. Unele persoane care așteptau în camera de urgență s-au plâns mai întâi cu voce tare de timpii lungi de așteptare și apoi au comandat în mod special o pizza pentru a-și demonstra nemulțumirea, după cum relatează „tz”.

Potrivit raportului, medicii de urgență s-au luptat pentru viața pacientului într-una dintre camere, în timp ce cei care așteptau în camera de urgență au comandat o pizza pentru spital. „Atunci când faci totul pentru a salva o viață umană, ești uimit de o astfel de provocare – mai ales când s-ar putea să fii nevoit să le spui rudelor unei persoane grav rănite că, din păcate, nu a fost posibil să o salvezi”. – „tz” citează o declarație a unui medic din cadrul spitalului.

Tot ce e de prisos în spitalele bavareze

Medicii și asistentele lucrează dincolo de limită aproape în fiecare zi. Există o lipsă de personal, o lipsă de paturi și, în cele din urmă, după o astfel de provocare, o lipsă de forță și de înțelegere.

Sursa: t-online

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Brandenburg: polițiștii au găsit 1,2 tone de cocaină în lăzi de banane

Un angajat al unei companii din Brandenburg a alertat poliția cu privire la o descoperire neobișnuită. Marți după-amiază, ofițerii...

Berlin: un bărbat a căzut în coșul de fum – pompierii au fost nevoiți să desfacă peretele

Un incident neobișnuit a avut loc în Berlin. Locuitorii au auzit un strigăt de ajutor care venea parcă din...

Germania: Peste 130 de vehicule verificate pe A1

Pe autostrada A1, polițiștii și vameșii au efectuat ieri controale, în special în ceea ce privește traficul de persoane,...

Saxonia Inferioară: instanța a revocat parțial dreptul părinților la custodia copiilor lor pentru că aceștia au încetat să mai meargă la școală

Pentru că părinții nu și-au trimis copiii la școală, tribunalul districtual din Osnabrück, în landul Saxonia Inferioară, le-a revocat...