Olanda relaxează puternic restricțiile privind coronavirusul. Mâine intră în vigoare noile reguli!

Premierul Rutte și noul ministru al sănătății din Olanda, Ernst Kuipers, au anunțat, în cadrul unei conferințe de presă comune, o nouă relaxare a restricțiilor. Relaxarea va intra în vigoare începând de mâine (27.01.22).

Rutte: „Astăzi facem încă un pas mare. Să ne asigurăm că Olanda se poate deschide în continuare”.

Rutte a spus că depinde de fiecare dacă Olanda nu va trebui să reintroducă restricții. În încheierea discursului său, Rutte s-a referit la cultură și gastronomie. „Țările de Jos v-au simțit lipsa”, a spus el.

Noi reguli privind coronavirusul în Olanda

Iată câteva dintre noile reguli care vor intra în vigoare în Olanda începând de mâine:

► Magazinele și restaurantele pot fi deschise de la 5 dimineața până la 10 seara.

► În restaurante, teatre și cinematografe este necesar un scaun fix.

► Stadioanele de fotbal pot fi vizitate din nou de fani. Cu toate acestea, gradul de ocupare poate fi de maximum o treime din capacitatea locației.

► Dacă este posibil, trebuie păstrată o distanță de 1,5 metri. În plus, este recomandabil să purtați o mască chiar și în aer liber. De exemplu, pe străzile comerciale aglomerate.

Locuțiunea din Olanda a durat din 19 decembrie

La 19 decembrie, a fost reintrodusă închiderea în Olanda; toate magazinele, restaurantele, barurile, cinematografele, muzeele și teatrele care nu sunt esențiale au trebuit să se închidă.

Faptul că magazinele, sălile de sport, saloanele de coafură și sex-shopurile au fost autorizate să se redeschidă la 15 ianuarie, în timp ce barurile, restaurantele, cafenelele și instituțiile culturale au rămas închise, a provocat o mare nemulțumire și proteste.

În unele orașe olandeze, cafenelele s-au deschis în ciuda interdicției, numeroase muzee și săli de concerte și-au deschis porțile pentru zile de acțiune și au anunțat că oamenii se pot tunde sau pot participa la cursuri de fitness acolo.

sursa: www.bild.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Brandenburg: polițiștii au găsit 1,2 tone de cocaină în lăzi de banane

Un angajat al unei companii din Brandenburg a alertat poliția cu privire la o descoperire neobișnuită. Marți după-amiază, ofițerii...

Berlin: un bărbat a căzut în coșul de fum – pompierii au fost nevoiți să desfacă peretele

Un incident neobișnuit a avut loc în Berlin. Locuitorii au auzit un strigăt de ajutor care venea parcă din...

Germania: Peste 130 de vehicule verificate pe A1

Pe autostrada A1, polițiștii și vameșii au efectuat ieri controale, în special în ceea ce privește traficul de persoane,...

Saxonia Inferioară: instanța a revocat parțial dreptul părinților la custodia copiilor lor pentru că aceștia au încetat să mai meargă la școală

Pentru că părinții nu și-au trimis copiii la școală, tribunalul districtual din Osnabrück, în landul Saxonia Inferioară, le-a revocat...