Guvernul german vrea să sporească importanța testului de anticorpi împotriva coronavirusului!

Guvernul federal vrea să crească semnificativ importanța testului de anticorpi împotriva coronavirusului! În curând va fi folosit ca dovadă a infecției în cazul persoanelor care au contractat virusul fără să știe. În cazul persoanelor care au fost supuse coronavirusului, este necesar să fie vaccinate o singură dată pentru a obține o vaccinare completă.

Spahn în favoarea creșterii importanței testului coronavirusului

Ministrul Sănătății, Jens Spahn (41 de ani, CDU), a explicat pentru BILD: „Mulți oameni au fost infectați fără să-și dea seama. Datorită unui test de anticorpi de înaltă calitate, acest lucru poate fi acum detectat.” Prin urmare, potrivit lui Spahn, în viitor „vor fi considerate complet vaccinate toate persoanele care pot dovedi cu un test de anticorpi că au fost infectate și, în plus, au fost vaccinate o dată”. În acest fel, și mai multe persoane dispuse să se vaccineze și-ar recăpăta rapid libertatea.

Ministerul Sănătății din Germania anunță noi reguli

Ministerul Sănătății din Germania anunță că noua regulă va fi anunțată imediat pe site-ul internet al Institutului Paul Ehrlich și se va aplica în Germania începând din acel moment. Normele de vaccinare nu vor trebui să fie ajustate.

Cu toate acestea, costurile testului de anticorpi nu sunt acoperite. În prezent, acestea se ridică la aproximativ 20-25 de euro.

Pentru a obține statutul de vindecare (6 luni de la infectare), este necesară în continuare o dovadă pozitivă la testul PCR. Deoarece nu este posibil să se determine când a fost cineva infectat și cât de bun este efectul protector, chiar și cu teste de anticorpi de înaltă calitate, acestea nu sunt încă acceptate ca dovadă a statutului de „vindecat”.

sursa: www.bild.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Brandenburg: polițiștii au găsit 1,2 tone de cocaină în lăzi de banane

Un angajat al unei companii din Brandenburg a alertat poliția cu privire la o descoperire neobișnuită. Marți după-amiază, ofițerii...

Berlin: un bărbat a căzut în coșul de fum – pompierii au fost nevoiți să desfacă peretele

Un incident neobișnuit a avut loc în Berlin. Locuitorii au auzit un strigăt de ajutor care venea parcă din...

Germania: Peste 130 de vehicule verificate pe A1

Pe autostrada A1, polițiștii și vameșii au efectuat ieri controale, în special în ceea ce privește traficul de persoane,...

Saxonia Inferioară: instanța a revocat parțial dreptul părinților la custodia copiilor lor pentru că aceștia au încetat să mai meargă la școală

Pentru că părinții nu și-au trimis copiii la școală, tribunalul districtual din Osnabrück, în landul Saxonia Inferioară, le-a revocat...