Guvernul german vrea să sporească importanța testului de anticorpi împotriva coronavirusului!

Guvernul federal vrea să crească semnificativ importanța testului de anticorpi împotriva coronavirusului! În curând va fi folosit ca dovadă a infecției în cazul persoanelor care au contractat virusul fără să știe. În cazul persoanelor care au fost supuse coronavirusului, este necesar să fie vaccinate o singură dată pentru a obține o vaccinare completă.

Spahn în favoarea creșterii importanței testului coronavirusului

Ministrul Sănătății, Jens Spahn (41 de ani, CDU), a explicat pentru BILD: „Mulți oameni au fost infectați fără să-și dea seama. Datorită unui test de anticorpi de înaltă calitate, acest lucru poate fi acum detectat.” Prin urmare, potrivit lui Spahn, în viitor „vor fi considerate complet vaccinate toate persoanele care pot dovedi cu un test de anticorpi că au fost infectate și, în plus, au fost vaccinate o dată”. În acest fel, și mai multe persoane dispuse să se vaccineze și-ar recăpăta rapid libertatea.

Ministerul Sănătății din Germania anunță noi reguli

Ministerul Sănătății din Germania anunță că noua regulă va fi anunțată imediat pe site-ul internet al Institutului Paul Ehrlich și se va aplica în Germania începând din acel moment. Normele de vaccinare nu vor trebui să fie ajustate.

Cu toate acestea, costurile testului de anticorpi nu sunt acoperite. În prezent, acestea se ridică la aproximativ 20-25 de euro.

Pentru a obține statutul de vindecare (6 luni de la infectare), este necesară în continuare o dovadă pozitivă la testul PCR. Deoarece nu este posibil să se determine când a fost cineva infectat și cât de bun este efectul protector, chiar și cu teste de anticorpi de înaltă calitate, acestea nu sunt încă acceptate ca dovadă a statutului de „vindecat”.

sursa: www.bild.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Revolte în Belgia și în Țările de Jos: Un expert avertizează asupra „urii față de Occident” în rândul migranților

Aceștia au dat foc la scutere electronice, au atacat ofițeri de poliție și au spart geamurile mașinilor. Europa discută...

Germania: un număr semnificativ mai mare de șomeri decât în urmă cu un an

Numărul șomerilor din Germania în noiembrie a fost cu peste 100.000 mai mare decât în aceeași lună a anului...

Milionarul Chico a comandat toate taxiurile din Dortmund

Un videoclip cu milionarul Chico circulă pe internet. În filmare, Chico poate fi văzut încercând să comande toate taxiurile...

Spitalele germane pentru copii rămân fără paturi – situația este dezastruoasă

Specialiștii germani din secțiile de terapie intensivă și de urgență trag un semnal de alarmă. Există un deficit de...