Guvernul german vrea să sporească importanța testului de anticorpi împotriva coronavirusului!

Guvernul federal vrea să crească semnificativ importanța testului de anticorpi împotriva coronavirusului! În curând va fi folosit ca dovadă a infecției în cazul persoanelor care au contractat virusul fără să știe. În cazul persoanelor care au fost supuse coronavirusului, este necesar să fie vaccinate o singură dată pentru a obține o vaccinare completă.

Spahn în favoarea creșterii importanței testului coronavirusului

Ministrul Sănătății, Jens Spahn (41 de ani, CDU), a explicat pentru BILD: „Mulți oameni au fost infectați fără să-și dea seama. Datorită unui test de anticorpi de înaltă calitate, acest lucru poate fi acum detectat.” Prin urmare, potrivit lui Spahn, în viitor „vor fi considerate complet vaccinate toate persoanele care pot dovedi cu un test de anticorpi că au fost infectate și, în plus, au fost vaccinate o dată”. În acest fel, și mai multe persoane dispuse să se vaccineze și-ar recăpăta rapid libertatea.

Ministerul Sănătății din Germania anunță noi reguli

Ministerul Sănătății din Germania anunță că noua regulă va fi anunțată imediat pe site-ul internet al Institutului Paul Ehrlich și se va aplica în Germania începând din acel moment. Normele de vaccinare nu vor trebui să fie ajustate.

Cu toate acestea, costurile testului de anticorpi nu sunt acoperite. În prezent, acestea se ridică la aproximativ 20-25 de euro.

Pentru a obține statutul de vindecare (6 luni de la infectare), este necesară în continuare o dovadă pozitivă la testul PCR. Deoarece nu este posibil să se determine când a fost cineva infectat și cât de bun este efectul protector, chiar și cu teste de anticorpi de înaltă calitate, acestea nu sunt încă acceptate ca dovadă a statutului de „vindecat”.

sursa: www.bild.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Printr-o decizie a Bundestagului, tăierile din beneficiile Hartz IV pentru încălcări vor fi suspendate timp de un an

Sancțiunile pentru beneficiarii de ajutor social vor fi relaxate până la intrarea în vigoare a așa-numitului "venit al cetățenilor"...

Recensământul 2022 în Germania: iată cum să recunoști dacă ai de-a face cu un conațional adevărat

În general, ar trebui să fiți precaut atunci când aveți de-a face cu străinii care vă bat brusc la...

O confruntare politică pe tema biletului de 9 euro. Vot în Bundesrat vineri

Lucrările pregătitoare au fost în mare parte finalizate. Pre-vânzările la unele companii de transport urmează să înceapă săptămâna viitoare;...

Pentru 9 euro prin Germania – acum știi când va fi posibil acest lucru!

Consumatorii din Germania vor putea cumpăra un așa-numit bilet lunar pentru 9 euro de la Deutsche Bahn începând cu...