Guvernul german este deschis la introducerea vaccinărilor obligatorii

Cu doar câteva zile în urmă, guvernul federal german a calificat drept „fake news” posibila introducere a vaccinării obligatorii în Germania. – a eliminat acum referința respectivă de pe site-ul său oficial.

Guvernul german este deschis la introducerea vaccinării obligatorii

Guvernul federal prezintă pe site-ul său fapte despre vaccinarea împotriva coronavirusului pentru a respinge teoriile conspirației care circulă online. Până de curând, tot acolo a fost postat și răspunsul la întrebarea „Va fi vaccinarea obligatorie?”. Răspunsul la întrebare a fost un „NU” fără echivoc. Nu vor exista vaccinări obligatorii!”. În plus, acesta a adăugat: „Știrile și postările care susțin contrariul sunt false.”

Acum, guvernul federal a eliminat aceste informații. O purtătoare de cuvânt a guvernului, întrebată de redactorii BILD, a confirmat: „Declarația în cauză a fost pe site-ul guvernului federal până la 19 noiembrie. Extrasul a fost scos de pe site în urma rezoluțiilor Conferinței primilor miniștri.”

Acest lucru înseamnă că ceea ce era considerat o glumă până de curând ar putea deveni în curând lege.

Vaccinări obligatorii inițial pentru anumite categorii profesionale?

Joi, cancelarul Angela Merkel (67 de ani, CDU) și miniștrii-președinți ai landurilor federale au decis ca angajații din spitale, aziluri de bătrâni și servicii mobile de îngrijire să fie „obligați” să „fie vaccinați împotriva coronavirusului”. În continuare se menționează: „Statele cer guvernului federal să implementeze acest lucru cât mai curând posibil.”

În prezent, politicieni la nivel înalt fac, de asemenea, campanie pentru vaccinarea obligatorie. Katja Leikert (46 de ani, CDU), vicepreședinte al grupului parlamentar CDU/CSU, a scris pe Twitter că „dacă mai amânăm vaccinarea obligatorie, va fi foarte costisitor pentru noi, cei mai mult vaccinați”. Nu are „niciun rost să încercăm să-i convingem pe cei nevaccinați”.

Sursa: www.bild.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Germania: FDP se opune în continuare plății unei sume forfetare de 300 de euro pentru pensionari din cauza creșterii prețurilor la energie

FDP continuă să se opună plății așa-numitei Energiepauschale, o sumă forfetară de 300 de euro pentru pensionarii din Germania,...

Berlinul este capitala variolei. Numărul de infecții în Germania este în creștere

Un număr tot mai mare de cazuri de variolă a maimuțelor sunt raportate în Germania. Marți, Institutul Robert Koch...

Variola maimuței: Ministrul german al sănătății anunță prima livrare de vaccin

Ministrul german al Sănătății, Karl Lauterbach, se așteaptă ca primele 40.000 de doze de vaccin împotriva variolei maimuțelor să...

Șeful Institutului Robert Koch face presiuni pentru o nouă lege de protecție împotriva infecțiilor

Restricțiile impuse de Covidien în Germania au fost în mare parte ridicate, iar pentru mulți cetățeni germani aceasta este...