Germania: un tată și-a ucis familia din cauza certificatului de vaccinare falsificat al soției sale

Sâmbătă, poliția a găsit cinci cadavre – un tată, o mamă și trei fiice – în casa familiei din Senzig, Brandenburg, la sud de Berlin. Luni s-a aflat că tatăl și-a împușcat familia și s-a împușcat singur.

Și-a ucis familia pentru că a ieșit la iveală că certificatul de vaccinare al soției sale fusese falsificat

Acum se cunosc detalii despre biletul de adio găsit în casa familiei. Tatăl Devid R. (40) descrie în ea motivul șocant al crimei sale.

După cum a confirmat pentru BILD procurorul Gernot Bantleon, tatăl ar fi falsificat un certificat de vaccinare pentru soția sa, lucru pe care angajatorul său l-a descoperit. Drept urmare, R. se temea de închisoare și, potrivit biletului său de sinucidere, se temea, de asemenea, că îi vor fi luați copiii de lângă el. Bantleon nu a dorit să dea mai multe detalii. Anchetatorii au găsit scrisoarea în casa familiei.

Ancheta preliminară explică desfășurarea crimei

Ancheta preliminară după crimă a arătat că tatăl și-a ucis mai întâi soția Linda (40 de ani) și cei trei copii ai lor, Leni (10 ani), Janni (8 ani) și Rubi (4 ani), înainte de a se sinucide. Un vecin a găsit persoanele moarte și a anunțat poliția.

Contrar informațiilor inițiale, care indicau plăgi înjunghiate și răni prin împușcare, acum este clar: toate persoanele au fost împușcate, relatează procuratura.

Anchetatorii au găsit în casă și o armă de foc. Nu s-a stabilit încă dacă aceasta este arma care a fost folosită în cazul crimei. Se așteaptă ca autopsia celor cinci morți să dureze câteva zile.

sursa: www.bild.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Revolte în Belgia și în Țările de Jos: Un expert avertizează asupra „urii față de Occident” în rândul migranților

Aceștia au dat foc la scutere electronice, au atacat ofițeri de poliție și au spart geamurile mașinilor. Europa discută...

Germania: un număr semnificativ mai mare de șomeri decât în urmă cu un an

Numărul șomerilor din Germania în noiembrie a fost cu peste 100.000 mai mare decât în aceeași lună a anului...

Milionarul Chico a comandat toate taxiurile din Dortmund

Un videoclip cu milionarul Chico circulă pe internet. În filmare, Chico poate fi văzut încercând să comande toate taxiurile...

Spitalele germane pentru copii rămân fără paturi – situația este dezastruoasă

Specialiștii germani din secțiile de terapie intensivă și de urgență trag un semnal de alarmă. Există un deficit de...