Germania: un tată și-a ucis familia din cauza certificatului de vaccinare falsificat al soției sale

Sâmbătă, poliția a găsit cinci cadavre – un tată, o mamă și trei fiice – în casa familiei din Senzig, Brandenburg, la sud de Berlin. Luni s-a aflat că tatăl și-a împușcat familia și s-a împușcat singur.

Și-a ucis familia pentru că a ieșit la iveală că certificatul de vaccinare al soției sale fusese falsificat

Acum se cunosc detalii despre biletul de adio găsit în casa familiei. Tatăl Devid R. (40) descrie în ea motivul șocant al crimei sale.

După cum a confirmat pentru BILD procurorul Gernot Bantleon, tatăl ar fi falsificat un certificat de vaccinare pentru soția sa, lucru pe care angajatorul său l-a descoperit. Drept urmare, R. se temea de închisoare și, potrivit biletului său de sinucidere, se temea, de asemenea, că îi vor fi luați copiii de lângă el. Bantleon nu a dorit să dea mai multe detalii. Anchetatorii au găsit scrisoarea în casa familiei.

Ancheta preliminară explică desfășurarea crimei

Ancheta preliminară după crimă a arătat că tatăl și-a ucis mai întâi soția Linda (40 de ani) și cei trei copii ai lor, Leni (10 ani), Janni (8 ani) și Rubi (4 ani), înainte de a se sinucide. Un vecin a găsit persoanele moarte și a anunțat poliția.

Contrar informațiilor inițiale, care indicau plăgi înjunghiate și răni prin împușcare, acum este clar: toate persoanele au fost împușcate, relatează procuratura.

Anchetatorii au găsit în casă și o armă de foc. Nu s-a stabilit încă dacă aceasta este arma care a fost folosită în cazul crimei. Se așteaptă ca autopsia celor cinci morți să dureze câteva zile.

sursa: www.bild.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Brandenburg: polițiștii au găsit 1,2 tone de cocaină în lăzi de banane

Un angajat al unei companii din Brandenburg a alertat poliția cu privire la o descoperire neobișnuită. Marți după-amiază, ofițerii...

Berlin: un bărbat a căzut în coșul de fum – pompierii au fost nevoiți să desfacă peretele

Un incident neobișnuit a avut loc în Berlin. Locuitorii au auzit un strigăt de ajutor care venea parcă din...

Germania: Peste 130 de vehicule verificate pe A1

Pe autostrada A1, polițiștii și vameșii au efectuat ieri controale, în special în ceea ce privește traficul de persoane,...

Saxonia Inferioară: instanța a revocat parțial dreptul părinților la custodia copiilor lor pentru că aceștia au încetat să mai meargă la școală

Pentru că părinții nu și-au trimis copiii la școală, tribunalul districtual din Osnabrück, în landul Saxonia Inferioară, le-a revocat...