Germania: Amenzi mai mari de mâine pentru vitezomani și cei care încalcă regulile de parcare!

Poliția germană subliniază că marți (9 noiembrie) va intra în vigoare un nou catalog de amenzi. Acesta prevede amenzi semnificativ mai mari în unele cazuri.

Modificarea regulamentului are ca scop principal protejarea pietonilor și a bicicliștilor. Printre altele, amenzile pentru parcarea ilegală pe trotuare și pe pistele pentru bicicliști, oprirea pe benzile de urgență, precum și oprirea și parcarea în al doilea rând vor crește semnificativ.

Amenzile mai mari sunt, de asemenea, menite să facă mai puțin atractivă acceptarea deliberată a anumitor amenzi, cum ar fi parcarea fără un tichet de parcare valabil.

55 de euro pentru parcare neautorizată

Parcarea neautorizată pe trotuare și pe pistele de biciclete, pe benzile de autobuz și pe un spațiu destinat parcării vehiculelor electrice va costa acum cel puțin 55 de euro. În cazul obstrucției altora, acest lucru poate fi și mai scump. În plus, acum sunt posibile și puncte în Flensburg.

Anterior, puteau fi sancționate doar obstacolele rezultate din încălcări ale regulilor de oprire și de parcare.

Amenzi mai mari pentru depășirea vitezei

Cine depășește limita de viteză cu 11 până la 15 kilometri pe oră (km/h) într-o zonă urbană va trebui să plătească 50 de euro (înainte 25 de euro). Pe de altă parte, dacă depășiți limita de viteză cu 16 până la 20 km/h, va trebui să plătiți 70 de euro (în loc de 35 de euro anterior). În Germania, poliția este responsabilă de controalele de viteză, în timp ce autoritățile de ordine publică (Ordnungsamt) se ocupă în principal de infracțiunile de parcare.

Alte sancțiuni mai mari se aplică, de exemplu, pentru neinformarea sau interzicerea utilizării așa-numitelor „coridoare de viață” pe autostrăzi și pentru viraje necorespunzătoare.

sursa: www.bz-berlin.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Brandenburg: polițiștii au găsit 1,2 tone de cocaină în lăzi de banane

Un angajat al unei companii din Brandenburg a alertat poliția cu privire la o descoperire neobișnuită. Marți după-amiază, ofițerii...

Berlin: un bărbat a căzut în coșul de fum – pompierii au fost nevoiți să desfacă peretele

Un incident neobișnuit a avut loc în Berlin. Locuitorii au auzit un strigăt de ajutor care venea parcă din...

Germania: Peste 130 de vehicule verificate pe A1

Pe autostrada A1, polițiștii și vameșii au efectuat ieri controale, în special în ceea ce privește traficul de persoane,...

Saxonia Inferioară: instanța a revocat parțial dreptul părinților la custodia copiilor lor pentru că aceștia au încetat să mai meargă la școală

Pentru că părinții nu și-au trimis copiii la școală, tribunalul districtual din Osnabrück, în landul Saxonia Inferioară, le-a revocat...