Germania: Amenzi mai mari de mâine pentru vitezomani și cei care încalcă regulile de parcare!

Poliția germană subliniază că marți (9 noiembrie) va intra în vigoare un nou catalog de amenzi. Acesta prevede amenzi semnificativ mai mari în unele cazuri.

Modificarea regulamentului are ca scop principal protejarea pietonilor și a bicicliștilor. Printre altele, amenzile pentru parcarea ilegală pe trotuare și pe pistele pentru bicicliști, oprirea pe benzile de urgență, precum și oprirea și parcarea în al doilea rând vor crește semnificativ.

Amenzile mai mari sunt, de asemenea, menite să facă mai puțin atractivă acceptarea deliberată a anumitor amenzi, cum ar fi parcarea fără un tichet de parcare valabil.

55 de euro pentru parcare neautorizată

Parcarea neautorizată pe trotuare și pe pistele de biciclete, pe benzile de autobuz și pe un spațiu destinat parcării vehiculelor electrice va costa acum cel puțin 55 de euro. În cazul obstrucției altora, acest lucru poate fi și mai scump. În plus, acum sunt posibile și puncte în Flensburg.

Anterior, puteau fi sancționate doar obstacolele rezultate din încălcări ale regulilor de oprire și de parcare.

Amenzi mai mari pentru depășirea vitezei

Cine depășește limita de viteză cu 11 până la 15 kilometri pe oră (km/h) într-o zonă urbană va trebui să plătească 50 de euro (înainte 25 de euro). Pe de altă parte, dacă depășiți limita de viteză cu 16 până la 20 km/h, va trebui să plătiți 70 de euro (în loc de 35 de euro anterior). În Germania, poliția este responsabilă de controalele de viteză, în timp ce autoritățile de ordine publică (Ordnungsamt) se ocupă în principal de infracțiunile de parcare.

Alte sancțiuni mai mari se aplică, de exemplu, pentru neinformarea sau interzicerea utilizării așa-numitelor „coridoare de viață” pe autostrăzi și pentru viraje necorespunzătoare.

sursa: www.bz-berlin.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Germania: FDP se opune în continuare plății unei sume forfetare de 300 de euro pentru pensionari din cauza creșterii prețurilor la energie

FDP continuă să se opună plății așa-numitei Energiepauschale, o sumă forfetară de 300 de euro pentru pensionarii din Germania,...

Berlinul este capitala variolei. Numărul de infecții în Germania este în creștere

Un număr tot mai mare de cazuri de variolă a maimuțelor sunt raportate în Germania. Marți, Institutul Robert Koch...

Variola maimuței: Ministrul german al sănătății anunță prima livrare de vaccin

Ministrul german al Sănătății, Karl Lauterbach, se așteaptă ca primele 40.000 de doze de vaccin împotriva variolei maimuțelor să...

Șeful Institutului Robert Koch face presiuni pentru o nouă lege de protecție împotriva infecțiilor

Restricțiile impuse de Covidien în Germania au fost în mare parte ridicate, iar pentru mulți cetățeni germani aceasta este...