Germania: Amenzi mai mari de mâine pentru vitezomani și cei care încalcă regulile de parcare!

Poliția germană subliniază că marți (9 noiembrie) va intra în vigoare un nou catalog de amenzi. Acesta prevede amenzi semnificativ mai mari în unele cazuri.

Modificarea regulamentului are ca scop principal protejarea pietonilor și a bicicliștilor. Printre altele, amenzile pentru parcarea ilegală pe trotuare și pe pistele pentru bicicliști, oprirea pe benzile de urgență, precum și oprirea și parcarea în al doilea rând vor crește semnificativ.

Amenzile mai mari sunt, de asemenea, menite să facă mai puțin atractivă acceptarea deliberată a anumitor amenzi, cum ar fi parcarea fără un tichet de parcare valabil.

55 de euro pentru parcare neautorizată

Parcarea neautorizată pe trotuare și pe pistele de biciclete, pe benzile de autobuz și pe un spațiu destinat parcării vehiculelor electrice va costa acum cel puțin 55 de euro. În cazul obstrucției altora, acest lucru poate fi și mai scump. În plus, acum sunt posibile și puncte în Flensburg.

Anterior, puteau fi sancționate doar obstacolele rezultate din încălcări ale regulilor de oprire și de parcare.

Amenzi mai mari pentru depășirea vitezei

Cine depășește limita de viteză cu 11 până la 15 kilometri pe oră (km/h) într-o zonă urbană va trebui să plătească 50 de euro (înainte 25 de euro). Pe de altă parte, dacă depășiți limita de viteză cu 16 până la 20 km/h, va trebui să plătiți 70 de euro (în loc de 35 de euro anterior). În Germania, poliția este responsabilă de controalele de viteză, în timp ce autoritățile de ordine publică (Ordnungsamt) se ocupă în principal de infracțiunile de parcare.

Alte sancțiuni mai mari se aplică, de exemplu, pentru neinformarea sau interzicerea utilizării așa-numitelor „coridoare de viață” pe autostrăzi și pentru viraje necorespunzătoare.

sursa: www.bz-berlin.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Printr-o decizie a Bundestagului, tăierile din beneficiile Hartz IV pentru încălcări vor fi suspendate timp de un an

Sancțiunile pentru beneficiarii de ajutor social vor fi relaxate până la intrarea în vigoare a așa-numitului "venit al cetățenilor"...

Recensământul 2022 în Germania: iată cum să recunoști dacă ai de-a face cu un conațional adevărat

În general, ar trebui să fiți precaut atunci când aveți de-a face cu străinii care vă bat brusc la...

O confruntare politică pe tema biletului de 9 euro. Vot în Bundesrat vineri

Lucrările pregătitoare au fost în mare parte finalizate. Pre-vânzările la unele companii de transport urmează să înceapă săptămâna viitoare;...

Pentru 9 euro prin Germania – acum știi când va fi posibil acest lucru!

Consumatorii din Germania vor putea cumpăra un așa-numit bilet lunar pentru 9 euro de la Deutsche Bahn începând cu...