Germania: A condus pe autostradă dormind în Tesla sa – și cu poliția în față

Pe autostrada A70, în apropiere de Bamberg, un bărbat a adormit la volanul mașinii sale electronice. Acesta conducea cu o viteză de 110 km/h. Chiar și claxonând, polițiștii nu au reușit să-l trezească.

Conducea cu 110 km/h în timp ce dormea

Poliția a oprit un șofer de Tesla care dormea pe autostradă, în apropiere de orașul Bamberg. Vehiculul a circulat în permanență la exact aceeași distanță față de mașina de patrulare care îl preceda pe drumul A70 spre Bayreuth, a informat poliția. Acesta se deplasa cu o viteză constantă de 110 kilometri pe oră.

Bărbatul se afla sub influența drogurilor

O patrulă de poliție a încercat fără succes timp de 15 minute să îl trezească pe bărbatul de 45 de ani cu claxoane și semnale de oprire. Ofițerii au observat că bărbatul stătea pe scaunul șoferului cu ochii închiși și că nu avea mâinile pe volan. În cele din urmă, bărbatul s-a trezit și s-a conformat instrucțiunilor ofițerilor. În timpul controlului, a prezentat „simptome tipice consumului de droguri” – a anunțat poliția.

În partea de jos a mașinii, lângă pedale, polițiștii ar fi găsit o așa-numită greutate a volanului. Acest dispozitiv este atașat la volan pentru a înșela funcția de siguranță a vehiculului, pretinzând că mâna se află pe volan. Șoferul este acum urmărit penal pentru crearea unui pericol în trafic. Permisul său de conducere a fost suspendat.

Sursa: Spiegel

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Sondaj YouGov: majoritatea populației germane este împotriva ridicării imediate a restricțiilor rămase asupra covidelor

O majoritate a populației germane se opune abolirii imediate a tuturor restricțiilor privind covidul încă în vigoare în țară....

Mai mult de un milion de lucrători din Germania au vârsta de 67 de ani sau mai mult

În Germania, politicienii fac apel la persoanele în vârstă să rămână mai mult timp la locul de muncă. Dar...

Va fi instituită o nouă sărbătoare publică în Saxonia Inferioară?

Guvernul landului Saxonia Inferioară dorește să inițieze o dezbatere privind introducerea unei noi sărbători legale. O purtătoare de cuvânt...

Poliția din Berlin avertizează cu privire la o nouă metodă a escrocilor – spargeri cu acid azotic

Fiți atenți când întindeți mâna la încuietoarea de la ușă! Poliția din Berlin avertizează asupra unei noi metode folosite...