Florării germane online – acestea sunt cele mai bune și ieftine florării

Datorită firmelor ca FloraPrima.de și Blume2000.de e foarte ușor să comanzi flori online. Veți găsi aici buchete frumoase, buchete clasice de trandafiri sau coșuri pentru cadouri. Ofertele sunt foarte diverse, la fel ți calitatea lor. Îți spunem la ce să fii atent înainte de evenimente importante ca zilele de naștere, nunțile sau aniversările.

Florile vor ajunge într-adevăr la destinatar în stare bună? Există o garanție de livrare la timp? Care este raportul calitate-preț? Special pentru tine, am pregătit răspunsuri la aceste întrebări și multe altele.

Cum funcționează comerțul online cu flori?

În cazul florăriilor online, avem de obicei de-a face cu firmă care funcționează într-un mod clasic, adică are un magazin fizic, dar oferă și servicii online. În plus, cele mai mari florării online colaborează cu sute de florării staționare. Principala activitate online a unor astfel de companii este axată pe trimiterea de flori sub formă de cadou: clientul selectează un buchet sau o plantă în ghiveci din catalogul online, iar acest produsul ales este trimis drept cadou persoanei indicate, la adresa ei. Pentru că buchetele trimise sunt de obicei cadouri, vânzătorii oferă adesea în oferta lor felicitări, bomboane de ciocolată, praline și băuturi alcoolice.

Comenzile sunt ambalate în hârtie ca un cadou și trimise de obicei prin curier. Unele magazine oferă, de asemenea, livrări expres prin intermediul unei florării – dar acest serviciu presupune o plată suplimentară. Unii furnizori oferă și servicii internaționale. Sunt însă limitați de transportul și procedurile de import îndelungate, astfel încât parteneri locali sunt de obicei folosiți pentru realizarea comenzilor.

Acestea sunt cele mai bune 3 florării germane online

Mai jos este o listă cu cele mai bune florării germane online, în opinia noastră:

1. Blume2000.de – una dintre cele mai apreciate florării online din Germania!

Blume2000.de este una dintre cele mai bune florării germane online. Această florărie garantează prospețimea timp de 7 zile și posibilitatea de a alege data livrării. În plus, Blume2000 garantează că florile comandate vor arăta exact ca în poze. În opinia noastră, Blume2000 este numărul unu atunci când vine vorba de florăriile online din Germania. Momentan poți primi o reducere de 15% pentru abonarea la newsletter!

2. FloraPrima.de – opinii foarte bune ale clienților!

FloraPrima.de este o florărie care se bucură de o bună reputație în Germania. Pentru comenzile făcute până la ora 17:00, florile pot fi livrate a doua zi. Această florărie online oferă adesea lucruri gratis împreună cu comanda, o vază sau o mică cutie cu bomboane de ciocolată. De asemenea, FloraPrima garantează prospețimea timp de 7 zile.

3. www.123blumenversand.de – un jucător nou în comerțul online cu flori

www.123blumenversand.de există pe piață de relativ puțin timp. Cu toate acestea, florăria online germană și-a câștigat deja o reputație bună. Oferă prețuri competitive și o reducere de 15% la următoarea comandă.

Merită să compari ofertele florăriilor online

Dacă e să tragem o concluzie, merită să compari ofertele tuturor florăriilor și să o alegi cea mai bună ofertă la un moment dat!

Până la ce oră sunt deschise florăriile germane duminica?

Unele dintre florăriile online germane își vând florile și în magazine fizice. Prin urmare, vei găsi un asortiment mare de flori în Aldi și Lidl. Și Blume 2000 își vinde florile în multe locuri. Dacă ai uitat de un eveniment și nu mai poți comanda online astfel încât florile să ajungă la timp, poți face cumpărături în magazinele staționare. Până la ce oră sunt deschise magazinele fizice?

Răspunsul la această întrebare nu este simplu, depinde de localitate. În orașele mari, precum Hamburg, vei găsi magazine Lidl sau Blume 2000, care sunt deschise și duminica. Alte magazine vor fi deschise doar sâmbăta pentru câteva ore. Din păcate, e imposibil de precizat clar care sunt orele de funcționare ale acestor puncte duminica. Cel mai bine este să verifici online înainte, căutând magazinul care te interesează pe site-ul florăriei.

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Bilete ieftine pentru parcurile de distracții din toată Europa (de ex. Europa Park, Area 47, Disneyland Paris), musicaluri și alte evenimente, excursii interesante și oferte hoteliere atractive găsești la www.travelcircus.de!

Ultima publicare

Înmatricularea și radierea autoturismului în Germania pas cu pas!

Înmatricularea autovehiculului se face în Germania la Serviciul de permise și înmatriculări, care în germană se numește KFZ-Zulassungsstelle sau,...

Schimbarea asigurării auto în Germania – economisește chiar și câteva sute de euro!

Prețurile asigurărilor auto din Germania diferă adesea în funcție de compania de asigurări aleasă. Merită să compari ofertele pentru...

Asigurarea auto în Germania pas cu pas!

Asigurarea auto în Germania este obligatorie În Germania, toți posesorii de autovehicule sunt obligați să încheie o asigurarea de răspundere...

Tipuri de scrisori recomandate în Germania – cele mai importante informații!

Spre deosebire de o scrisoare obișnuită, furnizorul de servicii poștale confirmă faptul că expeditorul a trimis o scrisoare recomandată....