Farmacii germane online – care sunt cele mai bune și cele mai ieftine!

Farmacii germane online – merită să compari prețurile

Farmaciile online s-au dezvoltat foarte mult în ultima vreme și au devenit o concurență serioasă pentru farmaciile staționare. Care este principalul lor avantaj? Farmaciile online din Germania oferă deseori prețuri mai mici pentru medicamentele eliberate fără rețetă. După cum arată cercetările Institutului German pentru Calitatea Serviciilor (Deutsches Institut für Service-Qualität), dacă vrei să scutești bani, trebuie să verifici mai întâi prețurile farmaciilor online.

Farmaciile online din Germania se situează foarte bine în ceea ce privește prețurile, prezența în online și condițiile de comandă și plată. Ține cont însă că prețurile produselor individuale pot varia semnificativ: în cazul medicamentelor eliberate fără rețetă, diferența de preț dintre cea mai scumpă și cea mai ieftină farmacie online poate fi chiar mai mare de 30 la sută!

Online e de obicei mai ieftin

În anumite cazuri, diferențele de preț sunt și mai mari. De exemplu, Ibuprofen 400 costă între 2,67 și 7,99 Euro. Deci merită să compari prețurile medicamentelor în diferite farmacii online.

Farmaciile online se situează destul de bine și când vine vorba de condițiile de comandă și de plată. Chiar și clienții noi pot beneficia adesea de condiții de plată avantajoase, precum și de reduceri speciale. Cu toate acestea, trebuie luat în considerare faptul că comenzile mici nu prea merită pentru că livrarea are un cost mediu de 3,95 EUR. Farmaciile online oferă de obicei transport gratuit doar la comenzi de 30 EUR sau mai mult (mai multe detalii în tabelul de mai jos).

Prezența online este un plus

Magazinele online ale farmaciilor germane au o mare valoare informativă. Sfaturi generale privind sănătatea, sfaturi despre cum să cumperi rețetele sau prospectele medicamentelor sunt deja o prezență standard. În plus, procesul de comandă este criptat la toți furnizorii pentru a proteja datele cu caracter personal. Diferențele dintre farmaciile online pot fi observate în principal când vine vorba de cât de prietenoasă e interfață sau de opțiunile suplimentare, cum ar fi căutarea de medicamente generice, adică medicamente cu compoziție similară, dar mai ieftine.

Cele mai bune farmacii online din Germania

Am pregătit special pentru tine o listă cu cele mai bune farmacii germane online, în opinia noastră.

  1. Medpex.de – peste 3 milioane de clienți, transport gratuit de la 20 de euro, primești 5 euro pentru abonarea la newsletter, prețuri competitive.
  2. Shop-apotheke.de – peste 100.000 de produse și transport gratuit de la 19 Euro, 10% reducere pentru clienții noi.
  3. Aponeo.de – cadouri la comenzile peste o anumită sumă, transport gratuit de la 29 de euro, mostre gratuite și puncte bonus.
  4. Docmorris.de – probabil cea mai ieftină farmacie online din Germania, transport gratuit de la 19 euro, reducere de 5 € pentru abonarea la newsletter.
  5. Volksversand.de – 5€ reducere pentru abonarea la newsletter și livrare gratuită de la 18 euro, reduceri
  6. Zurrose.de – 5€ reducere pentru abonarea la newsletter, posibilitatea ridicării comenzii din lanțul de magazine dm.
  7. Aliva.de – livrare gratuită de la 20 de euro, peste 250.000 de produse.

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Bilete ieftine pentru parcurile de distracții din toată Europa (de ex. Europa Park, Area 47, Disneyland Paris), musicaluri și alte evenimente, excursii interesante și oferte hoteliere atractive găsești la www.travelcircus.de!

Ultima publicare

Înmatricularea și radierea autoturismului în Germania pas cu pas!

Înmatricularea autovehiculului se face în Germania la Serviciul de permise și înmatriculări, care în germană se numește KFZ-Zulassungsstelle sau,...

Schimbarea asigurării auto în Germania – economisește chiar și câteva sute de euro!

Prețurile asigurărilor auto din Germania diferă adesea în funcție de compania de asigurări aleasă. Merită să compari ofertele pentru...

Asigurarea auto în Germania pas cu pas!

Asigurarea auto în Germania este obligatorie În Germania, toți posesorii de autovehicule sunt obligați să încheie o asigurarea de răspundere...

Tipuri de scrisori recomandate în Germania – cele mai importante informații!

Spre deosebire de o scrisoare obișnuită, furnizorul de servicii poștale confirmă faptul că expeditorul a trimis o scrisoare recomandată....