„Ei trag în noi!” – Polițist și polițistă împușcați mortal în Germania în timpul unui control rutier

A fost o patrulă obișnuită care s-a sfârșit fatal pentru o polițistă germană (24 de ani) și un polițist (29 de ani). Cei doi polițiști au fost împușcați mortal duminică seara în timpul unui control rutier în districtul Kusel din Renania-Palatinat. Acest lucru a fost raportat de poliția din Kaiserslautern.

Antecedentele incidentului sunt încă neclare

Contextul incidentului este încă neclar. Polițiștii de la secția de poliție din Kusel se aflau într-o patrulare de rutină. Împușcăturile fatale au fost trase în timpul unui control rutier pe drumul județean 22, în Ulmet, în jurul orei 4:20.

Potrivit BILD, primul mesaj radio transmis de polițiști a fost că un vehicul suspect a fost oprit. Aceștia au anunțat apoi că au găsit un animal mort în portbagaj și că vor efectua o inspecție.

Un al doilea mesaj radio agitat a fost trimis brusc la scurt timp după aceea: „Trag în noi!”, după care comunicarea radio cu echipajul de patrulare s-a întrerupt.

Ofițerii au murit pe loc

O altă patrulă de poliție a sosit la fața locului. Potrivit BILD, femeia polițistă era deja moartă când colegii ei au ajuns la fața locului. Ofițerul în vârstă de 29 de ani a murit câteva momente mai târziu.

În timp ce declarația a fost făcută la radio: „EI trag în noi!”, presupun anchetatorii, cel puțin doi autori – posibil braconieri, care, în mod evident, poartă arme.

Bernhard Christian Erfort, purtător de cuvânt al poliției din Palatinat de Vest, a declarat: „Colegii au anunțat prin radio că verifică vehiculul. La scurt timp după aceea, aceștia au raportat că s-au tras focuri de armă. Colegii au găsit apoi doi răniți și doi morți”.

Sindicatul polițiștilor (GdP) a anunțat că polițista ucisă era încă studentă. Femeia studia la academia de poliție.

Poliția îi caută pe făptași și cere ajutor

Căutarea fugarilor este în curs de desfășurare. Urmele de la locul crimei sunt în curs de securizare. Nu există o descriere a autorilor sau a vehiculului folosit pentru a scăpa. De asemenea, nu se cunoaște încă direcția de evadare.

Între timp, vânătoarea de oameni a fost extinsă la întregul land Saarland. Poliția solicită orice informații la numărul de telefon 0631-36 92 52 52 8.

Sursa: www.bild.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Printr-o decizie a Bundestagului, tăierile din beneficiile Hartz IV pentru încălcări vor fi suspendate timp de un an

Sancțiunile pentru beneficiarii de ajutor social vor fi relaxate până la intrarea în vigoare a așa-numitului "venit al cetățenilor"...

Recensământul 2022 în Germania: iată cum să recunoști dacă ai de-a face cu un conațional adevărat

În general, ar trebui să fiți precaut atunci când aveți de-a face cu străinii care vă bat brusc la...

O confruntare politică pe tema biletului de 9 euro. Vot în Bundesrat vineri

Lucrările pregătitoare au fost în mare parte finalizate. Pre-vânzările la unele companii de transport urmează să înceapă săptămâna viitoare;...

Pentru 9 euro prin Germania – acum știi când va fi posibil acest lucru!

Consumatorii din Germania vor putea cumpăra un așa-numit bilet lunar pentru 9 euro de la Deutsche Bahn începând cu...