„Ei trag în noi!” – Polițist și polițistă împușcați mortal în Germania în timpul unui control rutier

A fost o patrulă obișnuită care s-a sfârșit fatal pentru o polițistă germană (24 de ani) și un polițist (29 de ani). Cei doi polițiști au fost împușcați mortal duminică seara în timpul unui control rutier în districtul Kusel din Renania-Palatinat. Acest lucru a fost raportat de poliția din Kaiserslautern.

Antecedentele incidentului sunt încă neclare

Contextul incidentului este încă neclar. Polițiștii de la secția de poliție din Kusel se aflau într-o patrulare de rutină. Împușcăturile fatale au fost trase în timpul unui control rutier pe drumul județean 22, în Ulmet, în jurul orei 4:20.

Potrivit BILD, primul mesaj radio transmis de polițiști a fost că un vehicul suspect a fost oprit. Aceștia au anunțat apoi că au găsit un animal mort în portbagaj și că vor efectua o inspecție.

Un al doilea mesaj radio agitat a fost trimis brusc la scurt timp după aceea: „Trag în noi!”, după care comunicarea radio cu echipajul de patrulare s-a întrerupt.

Ofițerii au murit pe loc

O altă patrulă de poliție a sosit la fața locului. Potrivit BILD, femeia polițistă era deja moartă când colegii ei au ajuns la fața locului. Ofițerul în vârstă de 29 de ani a murit câteva momente mai târziu.

În timp ce declarația a fost făcută la radio: „EI trag în noi!”, presupun anchetatorii, cel puțin doi autori – posibil braconieri, care, în mod evident, poartă arme.

Bernhard Christian Erfort, purtător de cuvânt al poliției din Palatinat de Vest, a declarat: „Colegii au anunțat prin radio că verifică vehiculul. La scurt timp după aceea, aceștia au raportat că s-au tras focuri de armă. Colegii au găsit apoi doi răniți și doi morți”.

Sindicatul polițiștilor (GdP) a anunțat că polițista ucisă era încă studentă. Femeia studia la academia de poliție.

Poliția îi caută pe făptași și cere ajutor

Căutarea fugarilor este în curs de desfășurare. Urmele de la locul crimei sunt în curs de securizare. Nu există o descriere a autorilor sau a vehiculului folosit pentru a scăpa. De asemenea, nu se cunoaște încă direcția de evadare.

Între timp, vânătoarea de oameni a fost extinsă la întregul land Saarland. Poliția solicită orice informații la numărul de telefon 0631-36 92 52 52 8.

Sursa: www.bild.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Brandenburg: polițiștii au găsit 1,2 tone de cocaină în lăzi de banane

Un angajat al unei companii din Brandenburg a alertat poliția cu privire la o descoperire neobișnuită. Marți după-amiază, ofițerii...

Berlin: un bărbat a căzut în coșul de fum – pompierii au fost nevoiți să desfacă peretele

Un incident neobișnuit a avut loc în Berlin. Locuitorii au auzit un strigăt de ajutor care venea parcă din...

Germania: Peste 130 de vehicule verificate pe A1

Pe autostrada A1, polițiștii și vameșii au efectuat ieri controale, în special în ceea ce privește traficul de persoane,...

Saxonia Inferioară: instanța a revocat parțial dreptul părinților la custodia copiilor lor pentru că aceștia au încetat să mai meargă la școală

Pentru că părinții nu și-au trimis copiii la școală, tribunalul districtual din Osnabrück, în landul Saxonia Inferioară, le-a revocat...