Control vamal la centrul de distribuție Amazon din Bad Oldesloe. Aproximativ 200 de polițiști au participat la operațiune

În urmă cu doar câteva săptămâni, centrul de distribuție al Amazon din Bad Oldesloe a intrat în vizorul vămilor. Marți, a avut loc o altă inspecție. De data aceasta a fost vorba despre salariile curierilor. Vehiculele aparținând Poliției Federale erau parcate în număr mare în parcarea centrului de distribuție.

Aproximativ 200 de ofițeri din Lübeck, Kiel, Itzehoe și Hamburg au luat parte la operațiunea de ieri, care a durat de la ora zece dimineața. După cum a relatat purtătoarea de cuvânt, sarcina lor era de a sprijini Biroul vamal principal din Kiel. Potrivit „Lübecker Zeitung”, sunt afectați aproximativ 500 de curieri, atât bărbați, cât și femei.

Amazon este gata să coopereze cu vămile

Un purtător de cuvânt al retailerului online a dat asigurări că societatea este pregătită să coopereze cu autoritățile relevante pentru a clarifica această problemă. „Partenerii noștri se angajează să respecte legile aplicabile și codul de conduită al furnizorilor Amazon”, a adăugat el.

În urmă cu trei săptămâni, vameșii au inspectat lucrătorii de la depozitul din centrul de distribuție care lucrează acolo pentru subcontractori. Dintre cei 160 de lucrători verificați, 19 nu aveau documente sau permise de muncă valabile. Ca urmare a acestor interviuri, au fost obținute informații suplimentare care au condus la o altă inspecție. De data aceasta, întrebarea este dacă șoferii sunt plătiți cu salariul minim.

Sursa: www.t-online.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Revolte în Belgia și în Țările de Jos: Un expert avertizează asupra „urii față de Occident” în rândul migranților

Aceștia au dat foc la scutere electronice, au atacat ofițeri de poliție și au spart geamurile mașinilor. Europa discută...

Germania: un număr semnificativ mai mare de șomeri decât în urmă cu un an

Numărul șomerilor din Germania în noiembrie a fost cu peste 100.000 mai mare decât în aceeași lună a anului...

Milionarul Chico a comandat toate taxiurile din Dortmund

Un videoclip cu milionarul Chico circulă pe internet. În filmare, Chico poate fi văzut încercând să comande toate taxiurile...

Spitalele germane pentru copii rămân fără paturi – situația este dezastruoasă

Specialiștii germani din secțiile de terapie intensivă și de urgență trag un semnal de alarmă. Există un deficit de...