Atac de iarnă în unele regiuni din Germania: Ninsoarea provoacă haos în trafic și accidente pe șosele

Debutul brusc al iernii în unele regiuni din Germania a provocat luni numeroase accidente rutiere. Ninsoarea a provocat haos în trafic în unele părți din Renania de Nord-Westfalia, Baden-Württemberg și Renania-Palatinat. Serviciul german de meteorologie avertizează că vor mai cădea ninsori.

În regiunea Sauerland au avut loc mai multe accidente rutiere. Un purtător de cuvânt al poliției din districtul Märkischer Kreis a raportat aproape 50 de coliziuni, în principal legate de condițiile meteo nefavorabile. Mai multe persoane au fost rănite ușor. În alte părți din Renania de Nord-Westfalia, situația a fost stabilă.

Multe accidente în Baden-Württemberg

De asemenea, au căzut ninsori și în zona Stuttgart. Mașinile au derapat. Din cauza drumurilor înghețate au avut loc mai multe coliziuni între mașini. Din fericire, nu s-au înregistrat accidente grave, dar trei pasageri au fost ușor răniți.

De asemenea, în districtul Heidenheim, atacul iernii a dus la o serie de accidente pe șosele. Poliția anunță că două mașini au luat foc în urma unei coliziuni. Drumul spre Kempten a fost închis.

Vremea ploioasă și rece se va menține în Germania pentru mai mult timp

Potrivit Serviciului Meteorologic German (DWD), această vreme va continua și în zilele următoare. Pe lângă ploi și ninsori, se așteaptă și vânt puternic. Conform sinopticii, temperaturile nu vor depăși 5°C. Pe timp de noapte, drumurile acoperite de zăpadă și cele îmbibate de ploaie ar putea deveni alunecoase. Prin urmare, șoferii trebuie să fie foarte atenți.

Sursa: www.tagesschau.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Germania: FDP se opune în continuare plății unei sume forfetare de 300 de euro pentru pensionari din cauza creșterii prețurilor la energie

FDP continuă să se opună plății așa-numitei Energiepauschale, o sumă forfetară de 300 de euro pentru pensionarii din Germania,...

Berlinul este capitala variolei. Numărul de infecții în Germania este în creștere

Un număr tot mai mare de cazuri de variolă a maimuțelor sunt raportate în Germania. Marți, Institutul Robert Koch...

Variola maimuței: Ministrul german al sănătății anunță prima livrare de vaccin

Ministrul german al Sănătății, Karl Lauterbach, se așteaptă ca primele 40.000 de doze de vaccin împotriva variolei maimuțelor să...

Șeful Institutului Robert Koch face presiuni pentru o nouă lege de protecție împotriva infecțiilor

Restricțiile impuse de Covidien în Germania au fost în mare parte ridicate, iar pentru mulți cetățeni germani aceasta este...