Aldi cu cartelă preplătită oferă mai mult internet la același preț!

ALDI Talk a hotărât să răspundă nevoilor clienților săi și să îmbunătățească oferta pentru cartelele preplătite. Aproape fiecare ofertă pentru o astfel de cartelă include mai mult internet și asta fără niciun cost suplimentar. În plus, alegând unul dintre pachete, chiar și cel mai ieftin, primești apeluri și SMS-uri nelimitate!

Pachetele AldiTalk pentru apeluri care conțin internet 

Pachetele care combină minute gratuite, mesaje text și internet se numesc în ALDI Talk “Kombi-Pakete” și se găsesc pe pagina principală a ALDI Talk la linkul de mai jos:

Kombi Pakete Uebersicht

Operator a hotărât să răspunde cerințelor clienților săi și facă mai avantajoasă actuala ofertă preplătită. În acest moment fiecare ofertă AldiTalk preplătită conține mai mult internet, convorbiri și SMS-uri gratuite.

De exemplu, pachetul S pentru 7,99 euro (valabil 28 de zile), în loc de 1,5 GB, ca până acum, oferă în acest moment 3 GB LTE. În plus, pachetul conține convorbiri și mesaje text nelimitate (în rețelele germane).

În cazul pachetului M pentru 12,99 euro (valabil 28 de zile), în loc de 3 GB avem acum la dispoziție 6 GB LTE și convorbiri și mesaje text nelimitate (în rețelele germane).

Pachetul L pentru 19,99 euro (valabil 28 de zile) în loc de 5 GB, ca până acum, oferă acum 12 GB LTE. Și acest pachet conține convorbiri și mesaje text nelimitate.

Pachete de internet Aldi Talk

Când vine vorba de pachetele de internet, trei dintre ele au fost îmbogățite cu megabiți suplimentari.

Pentru 3,99 euro primim în pachetul S 1 GB LTE, în loc de 500 MB, ca până acum. Pachetul M pentru 6,99 euro conține acum 3 GB LTE în loc  de 1 GB. În pachetul L pentru 9,99 euro avem acum la dispoziție 5 GB LTE, în loc de 4,5 GB, ca până acum. Opțiunea XL pentru 14,99 euro conține acum 10 GB LTE.

Detalii despre pachetele individuale pot fi găsite la linkul de mai jos:

Internet Flatrates Uebersicht

Cum să cumperi un pachet de start AldiTalk?

Pentru a cumpăra un pachet de start AldiTalk trebuie să accesezi următoarea pagină:

Kombi Pakete Uebersicht

Și din meniul paginii să selectezi “Tarifdetails” iar apoi “Prepaid Starter-Set”:

Pentru a comanda un pachet de start, apasă pe “Starter-Set für 9,99€ kaufen”:

Pentru a cumpăra, apasă apoi pe “Zum Warenkorb” și în continuare “Zur Kasse”, pentru finalizarea comenzii. Furnizează aici datele personale și adresa și alege metoda de plată (PayPal sau carte de credit).

Cu pachetul de start, vei avea 10 euro la dispoziție după ce îl vei activa. Îți recomandăm să instalezi aplicația AldiTalk, datorită căreia îți va fi mai ușor să îți gestionezi contul și să verifici soldul actual. În plus, după activarea cartelei, poți cumpăra unul dintre pachetele descrise anterior. Toate pachetele pot fi cumpărate cu ajutorul aplicației, unui cont pe alditalk.de sau prin intermediul infoliniei: 1155.

Informații suplimentare despre Aldi Talk

Aldi Talk utilizează rețeaua Telefónica Deutschland. Pachetul de start Aldi Talk are un cost unic de 9,99 euro și include 10 euro ce pot fi folosiți. Deoarece Aldi Talk este o ofertă preplătită, aceasta nu conține nicio taxă de abonament. În cazul în care alegi unul dintre pachete, valabilitatea acestuia va fi automat prelungită cu încă 4 săptămâni, dacă există suficiente fonduri în cont sau nu l-ai anulat încă.

Alternative la AldiTalk?

Pe pagina noastră vei găsi o comparație a rețelelor mobile germane (atât oferte preplătite, cât și abonamente): Rețele mobile în Germania. În plus, merită să verifici și pagina Deinhandy.de, unde poți găsi adesea oferte avantajoase, preplătite sau cu abonament (mai ales dacă te interesează un telefon nou).

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Printr-o decizie a Bundestagului, tăierile din beneficiile Hartz IV pentru încălcări vor fi suspendate timp de un an

Sancțiunile pentru beneficiarii de ajutor social vor fi relaxate până la intrarea în vigoare a așa-numitului "venit al cetățenilor"...

Recensământul 2022 în Germania: iată cum să recunoști dacă ai de-a face cu un conațional adevărat

În general, ar trebui să fiți precaut atunci când aveți de-a face cu străinii care vă bat brusc la...

O confruntare politică pe tema biletului de 9 euro. Vot în Bundesrat vineri

Lucrările pregătitoare au fost în mare parte finalizate. Pre-vânzările la unele companii de transport urmează să înceapă săptămâna viitoare;...

Pentru 9 euro prin Germania – acum știi când va fi posibil acest lucru!

Consumatorii din Germania vor putea cumpăra un așa-numit bilet lunar pentru 9 euro de la Deutsche Bahn începând cu...