Adolescenți au abuzat o fată de 13 ani în Schleswig-Holstein. Incidentul a fost filmat

Un incident periculos de abuz asupra unei adolescente a avut loc în orașul Heide. În timp ce fata plângea și implora milă, agresorii au bătut-o. De asemenea, aceștia i-ar fi dat foc la părul fetei de 13 ani. Poliția investighează cazul.

Incidentul a fost filmat

Cazul fetiței ucise Luise din Freudenberg continuă să șocheze întreaga Germanie. Acum, un incident similar de violență psihologică și fizică a ieșit la iveală. În Heide (districtul Dithmarschen) din Schleswig-Holstein, o fată de 13 ani a fost torturată de un grup de colegi. Acest lucru este relatat de „shz.de” cu referire la o înregistrare video în care ar putea fi văzut întregul incident.

Înregistrarea video ar arăta un grup de mai mulți adolescenți care o bat și abuzează pe fata care plânge, în timp ce aceasta imploră panicată să fie lăsată în pace. De asemenea, se presupune că cineva din grup aruncă scrum de țigară pe capul fetei de 13 ani, care stă pe podea, iar pe capul ei se toarnă și cola.

Fata a fost amenințată, scuipată și bătută

În timp ce fata încearcă să se ridice, unul dintre agresori strigă la ea: „Rămâi unde ești și imploră-mă. Nu te voi lăsa să pleci atât de ușor”. – se arată în raport. De asemenea, fata a fost nevoită să îndure bătăi în timp ce se striga la ea, o amenințau și o scuipau. Când fetița de 13 ani își ține mâinile în fața feței și cere să fie cruțată de nas, unul dintre agresori o lovește chiar acolo.

Videoclipul arată doar un fragment de cinci minute din calvarul care a durat câteva ore, a declarat mama fetei pentru ziar. Aceasta a mai spus că grupul a reușit să stingă o țigară pe obrazul fiicei sale și i-a dat foc la păr. „Mai târziu am găsit o panglică de păr carbonizată”, a adăugat mama.

Doar un trecător a reușit să oprească atacul. „Și-a dat seama de pericolul în care se afla fiica mea și a dus-o la el când i-a cerut ajutorul. Îi suntem foarte recunoscători lui”, a declarat – a spus mama. Ea a precizat că fetița de 13 ani se află încă în spital.

Șase adolescenți sunt suspectați

Poliția a confirmat într-un interviu acordat t-online incidentul, care a avut loc pe 21 februarie între Güterstraße și Bahnhofsgang în Heide. Potrivit unei purtătoare de cuvânt, fata a fost „împinsă și umilită” în drum spre școală. O parte din grup, format din fete și băieți cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, a filmat incidentul.

Între timp au fost identificați șase suspecți, toți de sex feminin. Aceștia sunt acuzați de vătămare corporală periculoasă comună – precum și de furt, deoarece jacheta și telefonul mobil al fetei de 13 ani au fost furate. Ancheta în acest caz este în curs de desfășurare și încă nu au fost interogați toți cei implicați.

Sursa: t-online

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ales pentru tine

17,980FaniÎmi place

Ultima publicare

Brandenburg: polițiștii au găsit 1,2 tone de cocaină în lăzi de banane

Un angajat al unei companii din Brandenburg a alertat poliția cu privire la o descoperire neobișnuită. Marți după-amiază, ofițerii...

Berlin: un bărbat a căzut în coșul de fum – pompierii au fost nevoiți să desfacă peretele

Un incident neobișnuit a avut loc în Berlin. Locuitorii au auzit un strigăt de ajutor care venea parcă din...

Germania: Peste 130 de vehicule verificate pe A1

Pe autostrada A1, polițiștii și vameșii au efectuat ieri controale, în special în ceea ce privește traficul de persoane,...

Saxonia Inferioară: instanța a revocat parțial dreptul părinților la custodia copiilor lor pentru că aceștia au încetat să mai meargă la școală

Pentru că părinții nu și-au trimis copiii la școală, tribunalul districtual din Osnabrück, în landul Saxonia Inferioară, le-a revocat...