Accident mortal pe A4 în Germania – autostrada este în continuare închisă!

Un șofer de camion în vârstă de 42 de ani din Slovacia a murit într-un accident grav pe A4 între Düren și Merzenich. Marți seară, târziu, la ora 23.30, bărbatul a intrat cu vehiculul său în capătul unui ambuteiaj și a împins două camioane articulate în fața sa, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. O mare parte din cabina camionului a fost presată în semiremorcă în care a intrat slovacul, a anunțat brigada de pompieri din Düren.

Șoferul camionului a murit la locul accidentului

Șoferul camionului a rămas blocat în cabină. În ciuda unei operațiuni rapide de salvare cu ajutorul echipamentului tehnic de salvare de către pompieri, medicul de pe ambulanță a declarat decesul după ce l-a eliberat pe șofer.

Doi ocupanți ai camionului în care a intrat șoferul slovac, un bărbat în vârstă de 46 de ani și pasagerul său de 35 de ani, au suferit răni ușoare și au trebuit să fie transportați la spital. Șoferul celuilalt camion implicat în incident nu a fost rănit.

Potrivit unui purtător de cuvânt al poliției, autostrada A4 spre Köln va fi în continuare închisă până la ora 10:00 din cauza lucrărilor de curățare. Un ambuteiaj de cinci kilometri s-a format acum pe tronsonul dinspre Weisweiler. Șoferii trebuie să meargă pe A4 și A61 de la intersecția din Aachen până la intersecția din Kerpen.

Sursa: www.ksta.de

Toate materialele publicate pe această pagină sunt protejate conform reglementărilor germane ale drepturilor de autor, Urheberrechtsgesetz (§ 52 ff UrhG).

Echipa noastră editorială recomandă

Cont bancar în Germania? Citește instrucțiunile noastre pas cu pas! Citește: Cont în Germania

Ultima publicare

Universitatea din Duisburg-Essen: 2020 a avut o mortalitate mai mică decât se aștepta

În anul 2020, au murit mai puțini oameni decât se așteptau. Acest lucru este conform unui studiu recent. Deși...

Guvernul german l-a îndemnat indirect pe fotbalistul Joshua Kimmich să se vaccineze

Guvernul german a făcut un apel indirect la fotbalistul Joshua Kimmich să se vaccineze. Kimmich acționează ca un model...

Statele federale împotriva propunerii lui Spahn de ridicare a stării de epidemie în Germania

Cu doar câteva zile în urmă, se părea că Germania va începe încet-încet să ridice restricțiile. Însuși ministrul Sănătății,...

Furtuna ‘Ignatz’ se deplasează deasupra Germaniei – avertizare de tornadă ‘scurtă’

Furtuna "Ignatz" și-a început cursul deasupra Germaniei joi dimineața devreme. Prima furtună puternică de toamnă din acest an a...